hunilimom Kbraerhn ilk kızımda olmadı hiç ama küçükte mide bulantısından şüphelenip test yapmıştım öyle öğrendim 16. Haftaya kadar devam etti
AsyA_34 Kbraerhn Benim de 7.haftadan sonra başladı özellikle sabahları oluyordu çok nadir , şimdi geçti 12+5 teyim 😍
Zehross03 Kbraerhn cinsiyet erkek 4 kg vermiştim şuan onu geri aldım üstüne bide 10 kg daha aldım 🥺🥺 kusmadığın zaman yediğin direk kiloya dönüşüyor
Rknvlkn Kbraerhn evet özellikle 7-10 arası hastahanenin olmuştum su bile içemiyordum o zaman doktor 3 e çıkarmıştı 2 tane gece 1 tane sabah içiyordum tamamen kesmese de baya rahatlatmıştı. Şimdi daha da iyi gidiyor çok fazla olursa doktorunuza yazdırın
Arzuseen Kbraerhn evet sabah dişlerimi fırçalarken macundan aşırı iğrendim ve kusmam oldu çok erken başladığını düşünüyorum bende🥲
Arzuseen Kbraerhn birde sizde kasık ağrısı varmı acaba aramızda çok zaman yok :) sizdede oldumu adet olucakmış gibi ağrı ?
whitechocalete Kbraerhn benim de 5. Haftada başladı her şeyden tiksiniyorum yemek yiyemiyorum kahvaltı yapamıyorum yemek yapamıyorum eşime. midem bulanıyor ama kusma yok
Selcanunal2004 whitechocalete merhaaba 5 oldunuz mu :)))) Bende tiksiniyorum yaa mids bulantısı kusma yok Ama tiksiniyorum herşeyden
Selcanunal2004 whitechocalete bilmiyorım Bende 8 oldum Bende de geçmiyor. Bütün kokular beni mahvediyor
whitechocalete Selcanunal2004 mutfağa giremiyorum hicbir sekilde. hiçbir şey istemiyor canım acıksam bile almıyor midem. İnanır mısın bir tava dahi yıkayamaz oldum
Selcanunal2004 whitechocalete malesef öyle oluyor Allahtan ben yemek yiyorum Yemekten yana sorunum yok Ama insanlar kokuyor ev kokuyor çöp kokuyor bana da Yürürken yanımdaki insanlar kokuyor tiksiniyorum napcam yaaa