AsyA_34 12+5 teyim cinsiyeti öğrenebilir miyiz acaba çok merak ediyorum , her gittiğimde biraz daha büyüyor bu çok güzel bir his 🥲 Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🩷
Yareneylul AsyA_34 o haftada bana tahmin yaptı net konuşmadı çok merak ediyorum bende inşallah net öğrenirsin canım
Zeykan AsyA_34 ben 15 haftalık oldum ögrenemedim doktorumun tahmini var aslında ama cinsiyet partisi yapmak istedigimizden kesin olsun dedi 16.haftayı bekliyoruz
Kediler AsyA_34 13+4′te tahminde bulunmuştu doktorum, 16+4′te kesin olarak söyledi. 12 erken olabilir, alışverişe hemen başlamayın derim
Aysee1123 AsyA_34 Ben 12+4 te öğrenmiştim doktorum netti, güveniyordum zaten ona. 16-17 gibi gittiğimde iyice netti zaten yine aynısını söyledi. Alışverişe başlamıştım ☺️ Şimdi yakında 20 haftalık olucam değişmedi cinsiyet. Doktordan doktorada çok fark var :)
AsyA_34 Smlaa Alışverişe çoktan başladım da unisex aldım büyük eşyalar hariç , evet canım kesin olarak net değil
AsyA_34 Zeykan Aynen 16 haftadan sonra netleşir bana da doktor bugün söylese bile yine bekliycem 2 hafta felan