Sibelsibos Ozsuerx haymaşallah rabbim saglıkla sıhatle kalp atışınıda duymayı nasip etsin inşallah🤲🤲🤲🤲😘😘😘😘😍😍😍😍
Sibelsibos cahilelafanlatamazsinyorulmaa öyle ama koca ile kaynana baskısı da zor bende baba olmak istiyorum benimde baba olmak hakkım diye herkavgada konuşan bir koca var 😞
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sibelsibos neden böyle yapıyorlar ki insanı daha çok strese sokuyorlar 😏
Sibelsibos cahilelafanlatamazsinyorulmaa millet deli gibi bizim gibi test yapmış bugün herkez test paylaşıyor ama çoğu yok aynı bizim durum 😄
Umut5135 Melek__55 bu şey gibi oldu aile dizisindeki babannenin repliği gibi fırın kızgın kürek düzgün 😂😂😂
Sibelsibos cahilelafanlatamazsinyorulmaa ahhh sorma bide bu ikinci evliliğim olduğu için Allah var seviyorum da ama bu baskılar çok devam ederse dayanamam gibime geliyor 2 sene oldu evleneli nerdeyse 2 ay normal yaşadım sonra hep hastane ilaç amaliyat tüp bebek valla için dışım ilaç kimyam şaştı artk azcık Allaha sığınıp verenin o olduğunu algılasalar vardır rabbimin bi bildiği demeleri lazım ama işte
Sibelsibos cahilelafanlatamazsinyorulmaa kafayı yedin cano kendimi kısır gibi hissediyorum artk psiklolojimi okadar etkiliyorlar
Sibelsibos Deletedmom_50 1 damladan azdı ama peceteye geldi başka yok yerleşme kanaması az daha bundan yoğun olmuyormudu
Sibelsibos 1_prensesannesii benim de süt kesiği gibi bide ıslak içtaraf akıntı çok az ama yoğun değil kuzum 😊🤭
1_prensesannesii Sibelsibos zaten yoğun gelmemişti benim de bir iki kere filan görmüştüm umarım vardır sizin de
Deletedmom_50 Sibelsibos yok canım yerleşme kanaması zaten bi damla gelir bazisinda biraz fazla gelir ama emin olmak için adetini bekle
Anneymbnn Sibelsibos kişiye göre değişiyor bende hiç olmadı kanama kimisi leke olarak görüyo kimisi adet şeklinde