Mlke987 Şeker yüklemesi sonucu şekerim bir tık yüksek çıkmış karbonhidrat ve şekerli meyveleri çok tüketmememi söyledi doktorum siz neler yapıyorsunuz nasıl dikkat ediyorsunuz
Elis-im Mlke987 Valla herşeyi yiyorum. Tatlı v. S şükür çıkamdı hatta şaşırdjm🤒🙃. 93 dedi dr. Normal sizin kaç
Smeyye_9195 Mlke987 Bana da diyet verdi doktorum tokluk sekerim 186 geldi . Meyve patates pirinç karbonhidrat vs. Seyler hep yasakladi . Açlıktan basım ağrıyor hergun
Ebrulianne06 Mlke987 benm de tokluk yuksek çıktı diyet yapmaya calisiyorum. Agirlikli olarak karbonhidrati azaltıp süt ürünlerine agirlik verdim zorlandim ilk etapta her yere yemegimi ekmegimi goturmek zorunda kaldm :) persembe gitcem bakalim inşallah duzelmistr.
Bebiskosuu Mlke987 1. Saat 145 olmalı maximum sizin hafif üstünde çıkmış güzel bi diyetle sıkıntı yaşamazsınız
Bebiskosuu Mlke987 hayır tabiki hepsinden sağlıklı olanları alması gerekiyor gayet büyüyorlar merak etmeyin diyetteyken bile önden önden gidiyorlar hatta
Smeyye_9195 Mlke987 Öyle iste ama bende anlamadim ki çokta cikmadi. Sabahlari 1 yumurta 2 dilim ekmek verdi obezim sanki😂
Mlke987 Bebiskosuu yani ne yememem gerekiyor bilmiyorum ki muz mesela bebeğe çok faydalı ama karbonhidrat içeriyor
Smeyye_9195 Mlke987 Bana muzu tamamen yasakladi mesela seker orani yuksek diye . Bebekte muzdan kilo aliyor yiyemiyorum
Mlke987 Smeyye_9195 yaaa evet muz kilo aldırıyor bana özellikle şunu bunun yeme demedi ama şekerli meyve ve karbonhidrat tüketme dedi şekersiz meyve de yok
Ebrulianne06 Mlke987 tam bugday yada cavdar ekmek yiyiyorm doktorum paketli alma sakın dedi firindan aliyorum gunluk 4-5 dilim hakkim var. En cok ekmeksizlik beni zorladi :)