Eylulmom Kızlar uygulamada çıkıyordu kaçırdım bu hafta kilo değerini 1900-2200 mü yazıyordu uygulama da ? Boy felan
Eylulmom Bet1 benim ki 2.5 hafta önden gidiyor galiba ya bu kilo fazlalığı doğumu tetikler mi acaba doğumum erken olmasa bari daha siparişlerimi vermedim 🤦🏻♀️bugün hastane çantamı yapayım
Bet1 Eylulmom su fazlalığı falan yoksa şekeriniz yoksa sıkıntı olacağını sanmam. Benim oğlum da önde gidiyor. 33+1 de 2500 kiloydu
Yldzhra Eylulmom hayır canım tetiklemiyor her insanın kilosu nasıl farklıysa bebeklerinde aynı benim ilk çocuğumda 39 hastalıkken 3800 doğdu sezeryan ile beklesem 4 kg geçecekti yani hiç gelmeye niyeti de yoktu
Eylulmom yagmr2907 aa o nasıl oluyor ☺️ bir dahakine aklımda olsun em azından şimdi üstten yazmış bir hanımefendi boyunu kilosunu baktım saolsun ☺️
Eylulmom Yldzhra bencede birde genetik yada yediklerine bağlı da olabilir benim her gün düzenli yediğim şeyler var
Deletedmom_69 3 gündür hastanedeyim 33+5ten bu yana 2350 2400 ve 2500 dediler 34+1iz bakalım erken doğum riskim yüksek
Deletedmom_69 Yok alakası yok gebelik zehirlenmesi+sebepsiz sancım var karın altımda riske atmak istemiyorlar yatış vermişlerdi aslında kabul etmedim