Merhabalar hanımlar biz tam 40 haftada dünyaya geldik ama nasıl geldik😁😁 hamilelikten çok doğumdan korkan ben çok şükür ki doğurdum ve bugün 6günlük olduk bile ☺️ size nasıl geçtiğini anlatayım hemen pazartesi günü kontrole gittim bebeğim kanalda ve normal doğum için uygun pozisyondaydı ama insülin direncim olduğu için doktorumuz en geç çarşambaya kadar bekleyelim gelmezse alalım demişti bende bolbol dua ederek sürekli yürüyüş merdiven in çık gibi hareketler yaptım o gün güzelce geçti fakat gece tam 5de gelen bir ağrıyla uyandım doğum olacağını tabi düşünmüyorum her zman bi ağrı gelip gittiği için meğer doğum başlamış😁😁 hastaneye gittiğimde 5cm açılma var ve makat geliş drumuz acil sezaryen olmam gerektiğini bebişim kakasını yaptığını söyledi tabi o sıra kalbim ağzımda sezaryenden çok korkuyordum zaten hiç istememiştim ama bebeğim için herşeye razıyım diyip dua ederek doğuma girdik hiç öyle korkutulan gibi bişey değilmiş zaten anestezi sonrası sadece hareketleri hissediyorsunuz 8dk sonra bir ağlama sesi geldi ama dünyanın en güzel ağlama sesi 🥲 yanağıma yakınlaştırdılar oğlumun sıcaklığı o nefesi kokusu 🥺 kalbim duracak sandım bi anda tüm dünyam minicik bir el boncuk gibi gözler oldu dikişler de estetik ve vücudun kendini emebildiği bi dikişmiş sadece gaz çıkarana kadar acı fazla oluyor diyebilirim onun dışında öyle şiddetli ağrılar yok ki olduğunda da meleğinizi kucağınıza aldığınız an her acı ağrı geçiyor ☺️diyeceğim o ki benim gibi korkan annelerim hiç korkmayın herşey cennet kokusunu alınca unutuluyo uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏🏻 Rabbim doğumu gelen herkese yardım etsin 🥰