Ulviyya-25 Selam anneler🙋🏻♀️34 haftamdayım 2gündür.ve ne yersem midem çok kötü yanıyor.yemek yemek istemiyorum artık😭kaçıncı haftadan sonra doğum normal doğum sayılır?o haftadan idman falan yapayımda çabuk doğurayım diye düşünüyorum🥲çok zor 1ay daha beklemek her anlamda🙄
Bet1 Ulviyya-25 sağlıkla vaktinde al inşallah canım 37. Hafta itibariyle erken doğum sayılmıyor. Soğuk süt icebilirsin ya da doktoruna söyleyebilirsin ilaç yazar mutlaka mide yanman için
crazymommy Ulviyya-25 Canısı çok şanslısın benim normaldede reflüm vardı ara ara oluyodu. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri 6. Haftadan beri aç dursam yanıyor su içsem yanıyor ne yersem yiyim yanıyor günde 8 kaşık rennyle falan durabiliyorum su bile içemiyorum ve daha 13. Haftamdayım senin yine az kalmış 🥺🥺 Ben çözün olarak sakız çiğnemeyi buldum. Bu damlasakızlı falım sakızları çiğnerken asla yanmıyor. Bıraktığımda yine başlıyo ama en azından çiğnerken yanmaması beni rahatlatıyor deneyebilirsin
Ulviyya-25 Bet1 doktora gitmeyi hiç sevmiyorum ya,ancak kontrollerimde gidiyorum.soda içerek rahatlatıyorum kendimi🤷🏻♀️ama midemin yanmasını istemiyorum,mesele o😅teşrkkür ederim tavsiye için🥰
Bet1 Ulviyya-25 34. Haftaya gelmişsin zaten bende tam 34+0 im kontroller sık oluyor kontrolünde doktoruna söylemen yeterli başka doktora gitmene gerek yok şurup ya da cignenir bir hap yazıyorlar
Ulviyya-25 crazymommy sakız iyi fikir aslında,deniycem mutlaka👍🏻midende sorun var mıydı hamilelikden önce?İnşallah sende de geçer,çok zor(((Allah şifa versin,yardımcın olsun canım❤️
Esranrbal crazymommy bende sakız çiğnemeye başladım damla sakızlı falan cidden benim de o rahatlattı biraz ama yine de bırakınca coşturuyor midemi 😂😂 yani post açan kişiden değilse bende hemen doğurmak istiyorum vallahi canım yanıyor artık canım ne isterse yiyemiyorum 🥴😂
crazymommy Ulviyya-25 Aynen canım normaldede mide yanmam vardı ama haftada 1 olurdu acı bişey yediğimde olurdu falan. Şimdi her an su içsemde aç kalsamda yesemde 😂
Ulviyya-25 crazymommy işte bir hassaslək olunca,hamilelikde dahada tetikleniyor🤷🏻♀️Allah yardımcın olsun canım❤️😊🤲🏻