Busranagme Asmin27 ben 34 HAFTALIK tam . 1 haftadır midem alev topu gibi . Agzıma gelıyor Boğaz'ımı yakıyor . Doktor, Bebek baskı yaptığı için olduğunu söyledi . Metpamit tb verdi ama kullanmadım 🤔 Yan etkisi cok çünkü
Burcuugur Asmin27 dayanılmaz 😖 bir şeymiş bu bende bugün sabahtan beri oldu aaa saç olayını duymamamıştım benimde kızım saçlı olacak demek ki😍
Zeynepgoksan Ben 32haftalığım hala mide yanmasından müzdaribim doktorum gavıscon ve rennie şurubu verdi içebilirsin diye çok rahatsız edici bi yanmaysa doktoruna danışıp içebilrisin bence 🤗
Asmin27 Zeynepgoksan içiyorum ama bir saat sonra yine aynı durum oluyo annemde tüyleniyo saçları çıkıyo der 🤗
Gzdykpln Doktorunla konus dayanamiyosan sabah ac karnina kullanilan haplardan veriyor butun gun ne yersen ye miden yanmiyor 😌😌 gercekten hayat kurtarici cok cektim kendimden biliyorumm 🙏
Burcuugur Gzdykpln sabah aç karnıma Demir ve tiroid ilaçımı içiyorum tiroid içerken birşey yoktu ama bu Demir ilacı kapsül ondan mı oluyor acaba ilk gebeliyim bilmiyorum 🤷♀️
Busranagme Burcuugur ama annemde de aynısı olmuş , ben saçsız kılsız doğmuşum 😀 Doktora sordum Bebek ittiği için oluyır sacla alakalı degıl Dedi . Bende once saçtan diye biliyordum
Gzdykpln Burcuugur evet kapsuller biraz zorlar demir ilaci zaten ac karnina dokunuyo maalesef ki ama yapilacak bisey yok doktorunla bi konus canim zorunlu durumlarda tok karnina da ic diyebiliyorlar ben oyle yapiyorum doktorumun onayiyla
Garibana Sürüp murup boş gecmiyoooooorrrrr Sadece haşlama yediğimde midem rahatlıyor salçalı yemek yağlı yemek yediğim gün akşama kadar sürüp diksem kafama gecmiyor
Burcuugur Gzdykpln tiroid ilaçı decavit magosit Demir ilaçım var ama doktor Demir kullanma gerek yok diyor ama sağlık hekimim deki doktor düşük kullanman lazım diyor bende kullanıyorum ya birde ben hiç birini saatli içemiyorum bir sakıncası var mıdır bilgin var mı canım
Burcuugur Busranagme artık herşeye katlanacağız bebeklerimiz için inşllah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz kız mı sizin merak ettim 😌