Hanımlar oncelikle merhabalar şu an bebisim kucağımda uyuyor Rabbime şükürler olsun.ben anladım ki bir şeyi çok isteyince ya olmuyor ya da her şey insanın gerçekten nasibi kismetidir. Normal doğumu o kadar çok istedim ki gebeligimin başında beri.normal doğum için ne gerekiyorsa bir bir uyguladim eğitimlere egzersizlere katıldım ve daha niceleri… Normal doğum için bir engel yoktu yatışım yapıldı ilk gün fitil verildi 1 cm açıklığım vardi fitil saat 12de verildi 2de etkisini gösterdi sancılarım tavan yapmıştı nerdeyse doguruyorum gibi.. saat 8de fitili söktüler sonrasında sancılar ritmini yakaladiysa devam eder dediler ve öyle oldu sabah 5e kadar sancılar çok şiddetli devam etti sürekli hareket ettim sıcak duşa girdim açıklığım kontrol edildi sabah ancak 2 cm bile tam olmamıştı. İkinci gün sabah 8de suni sancı serum verdiler nstde sancılarım çıkıyordu ama ben resmen halay ediyordum asla hissetmedim. Saat 1 gibi nişanım ve suyum geldi tabi çok heyecanlandım dedim kesin dogururum tabi o sırada neler yapmıyorum ki.aksama doğru serum bitti bende tik yok aksine 2 cm olan açılmam bile artık yok gibi biseydi hiçbir ilerleme olmadı bir baktım doktor ebeler geldi sezeryan dediler ben tabi elim ayağıma dolandı. Dedim ki yarında suni verilse ne olur? Benkm bebeğim çok kasiliyordu ve asla aşağıda durmuyordu fayda artık etmeyeceğini söylediler ve gerçekten öyleydi. Sezeryandan çok korkan ben ameliyat odasına girdim herkes o kadar iyiydi ki Allah razı olsun. İnanın abartmiyorum belime bir iğne yapıldı asla acısı yok ki ben çok pimpirik bir insanım.sadece usuyordum ve bu normaldi. Daha sonrasında birden uyusmaya başladım ama çok korkmama rağmen ordakilerle hep sohbet ettim güldüm ve 5 dk içerisinde bebeğim dünyaya geldi sadece karnımı gererken bir ağrı oldu o da 3 snlik bebeğimi yanağıma koydukları da dedim ki Allah’ım şükürler olsun ne normal ne sezeryan asla farketmez böyle bir mucize yaşadıktan sonra 🤍 yani o kadar sezeryan deyince titreyen ben 5 dk da bebeğimi çıkardılar 25 30 dk da da beni hazırladilar bir bakmisim bebitomu emziriyorum🤍