125436 Merhaba tüplerin kapalı olması hakkında bilgisi olan var mı ne yapmak gerekir siz nasıl öğrendiniz benim reglim çok ağrılı geçiyor ve 5 aydır deniyoruz ama çocuğumuz olmadı yardımcı olur musunuz ?
gulnurkrms 125436 rahim filmi çekindim ve iki tupumde tıkanık olduğunu öğrendim ameliyat ile açtırdım Allah’a şükür 2.bebegime hamileyim ameliyatta çok basit laparoskopik işlemle yapılıyor ağrı sızı cok fazla yok
Myasminn 125436 Rahim filmi çektirmeden bunu anlamak pek mümkün değil gibi. Rahim filmi çektirirken tıkalı olan iki tüpümde açıldı o ay hamile kaldım şimdi 2.ye hamileyim. Şüphen varsa rahim filmi çekilmeni öneririm.
Sibelsibos 125436 bence biran önce yyptırmalısın tıkalı tüp Ler le hamile kalan sadece dünyada 2 kişi var bebek istiyorsan erken çözüm bulmalısın bence rahim filmi korkulcak bir şey değil ayrıca tüpler açıldığınd adetin de düzene giriyor ağrılarda azalıyor
125436 Myasminn gulnurkrms Peki ne zaman çektirdiniz yani biraz daha beklemeli miyim ? 8 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz
gulnurkrms 125436 devlet doktoruna 1 senedir deniyorum de çeker kesinlikle çok önemli rahim filmi bana 3 sene oldu dedigim gibi 2.hamileyim.bir çocuğum var tikaniksada devlette yapiyo o ameliyatı
Myasminn 125436 Evliliğimin 14.ayında çektirmiştim şimdi 5 senelik evliyim, gittiğim doktorlar önce yumurtlama tedavisi denemişti negatif sonuç aldık 2 defa o yüzden rahim filmi çektirmiştim.
Sibelsibos 125436 estağfurullah bende tüp açtırme amaliyati oldum 6 7 ay önce şimdi tekrar hsg çektircem tek sağ tüp açıldı hsg çekiminden sonra çok hamile kalan var 🥰🙏🙏