Aysinvebebito Kızlar bugün 6 dk da bir sancım vardı doktor istersen evde çek gel sancini dedi 3 cm açıklık varmış sancıları şiddetli hissediyorum sabaha kadar nasıl dayanırım bilmiyorum lütfen dua edin. Sizce nst nasıl ? Sabaha açılmam artar mı
Elifmom Aysinvebebito canım benim sancılarım şuan düzensiz eve git sıcak bir duş al merdiven in çık varsa hurma ye çömel kalk sabaha kadar acilman hızlanır başka türlü eğer devlet hastanesiyse yatış verirler sana acilman olana kadar beni iki gün tuttular acilmam durdu
Skn23 Aysinvebebito bence sıcak duş açılmayı hızlandırıyor diye düşünüyorum . Duş al canım . Bide merdiven çık . Sancın geldikçe eğil hastanede ıkındırıyorlar çömeltip hızlandırmak amaçlı ama evde şimdi bunu yapman olmaz nolur nolmsz. Rabbim öyle kolay doğum nasip etsin ki inşallah . Tezden bir nefeste kurtar sağlıkla büyüt evladını canım Allah kolaylık versin inşallahhh
Dunyevi Aysinvebebito nasıl bi sancı ben saat olarak tutamıyorum artık uzun sürüyo ama dayanılmicak gibi değil adet oluyo muşum gibi akşama kadar sürüyoracile gitsem mi açıklık varmı diye 36 Haftadayım daha şuanda başladı yine
Aysinvebebito Skn23 squat yapıyorum şuan duş aldım ama ağrım şiddetli sancım geldiğinde çok şiddetli oluyor inşallah hızlı geçer bu süre
Azr Pilates topu varsa üzerinde zıpla sancın geldiğinde ben çok faydasını görmüştüm ilk hamileliğimde. İnan o kadar azaltıyor ki ağrıyı. Herkese söylerim. Sağ Salim doğurmayı nasip etsin Rabbim
ErenimBenim Skn23 darısı başımıza sancıyı evde çekmek bence en iyisi 26 saat sancı çekmiş biri olarak söylüyorum Allah bebişlerimizi vakti gelince kolay doğumlarla kucağımıza aldırsın amin
Skn23 ErenimBenim ilk suyum gelmişti ilk doğumumda mecburen o süreci hastanede geçirmiştim . Ama gerçekten önce sancın olunca evde bi süre geçirmek daha mantıklı galiba