ilkmommylikheyecani Mltsnl geçen hafta öğrendi o da dahs gitmedi ondan sonra Allah herkeste önce sağlıklı sonra gönlünden geceni versin
Zeykan buusur doktorumun 9.haftadan beri bir tahmini var ama cinsiyet partisi yapacagımız için kesin olsun dedi 16.haftada yazacak bir kagıda 😄 son 1 haftam zaman geçmiyor
KayraVeAnnesi_06 Mltsnl Hafta olarak çok küçük detaylıyı bekleyin derim , çünkü erkek bebeklere göre kız bebeklerde yanılma payı daha fazla oluyor 🙏🏻
Mltsnl KayraVeAnnesi_06 ya teşekkür ederim biraz içim rahatladı ben hep dedim acaba hani bacak arasında mı kaldı görünmedi yani hayırlısı olsun ama hep erkek diye düşündüm çevremdeki herkes dedi erkektir böyle kaldım biraz daha bekleyeceğim ☺️
KayraVeAnnesi_06 Mltsnl Aynen öyle hayırlısı olsun sizin için biraz daha bekleyin dediğiniz gibi net belli olur en azından 🙏🏻
cokkasmabeabi buusur 17de öğrendim. 19da asistan kordon/pipi falan demişti ama netlestirdik değilmiş ☺️
buusur Mltsnl bizde 12. Haftadaki ultrason fotosunda pipisi görünüyor erkek sandık kendimizce öyle yorumladık dört haftadır erkek sanıyorduk kız deyince şok oldum ama çok sevindim
Mltsnl buusur yani ben 16. Haftada tine gideceğim bence o zaman tam belli olur sizin kaç haftalık oldu şuan kız değil mi sağlıkla kucağımıza alalım önemli olan o ben çok ikilemde kaldım
Zeykan buusur bizim doktor Allahtan iyi her seferinde gittigimde tahmını oldugunu bılıyorum ya ay soyleyin ya boşverin diyorum yok diyor 😄 asla soylemedi bana karşıda baya sabırlı sagolsun 😄
buusur Mltsnl 12. Haftada ihtimal verecekti ben söylemeyin dedim fotolarına bakıp erkeğe benziyor diyorduk biraz geçsin de sonradan değişmesin diye bekledim şuan 16+4’üz üç defa sordum net kız dedi
Sezenaksukarademir buusur ilk oğlumu 16 haftada, şimdiki oğlumu 21 de detaylı da öğrendi 😂 21 haftaya kadar kız gibi dediler ama sürpriz yaptı bize şıpa 😂