Sibeltolga Kızlar 15+3 cüz hergün başım ağrıyor kafamı duvarlara vuruyorum saçlarımı çekiyorum geçsin diye dayanamıyorum dün acile gittim doktor serum verdi nürolejiye yolladı bende tedirgin olmaya başladım hamileliktenmi sizce yoksa baska bişey olablirmi artık hamilelikten nefret etmeye başladım allah günah yazmasın ama hamileliğimi yasayamıyorum ne yemek yapabiliyorum ne ev temizleyebiliyorum benim gibi olan varmı geçiyormu belli bi zamandan sonra
Fatosozer Sibeltolga canım ben de 14 haftalığım aynı şeyleri ben de yaşıyorum baş ağrısı aşırı kusma halsizlik gerçekten ne yemek yapılabiliyor ne ev işi bu zamanlarda normalmiş eski halimi özledim diyebilirim.
CansuOztomurcuk Sibeltolga Normalde benim başım çok sık ağrır ama hamilelik dönemimde çok nadir oldu 8 ay boyunca. Ve gerçekten başım ağrıdığı zaman ilaç kullanmadan asla geçmezdi. Her hamilenin farklı sıkıntıları olabiliyor. Senin ki de baş ağrılarıdır ama ihmal etme sen yine de.
ElifAbr Sibeltolga canim minoset Ağrı kesici kullanabilirsin dayanılmaz durumlarda. Ben kullanmıştım şükürler olsun bir sorunumuz yok...
dileknazliay Ben migren hastasıyım 32. haftama kadar hiç ağrımadı son 3,4 gündür sürekli ağrıyor korkmaya başladım.
Nil35 Ben de aynı dertten muzdaribim doktorum normal dedi ağrıdan burnunda kanayabilir korkma dedi. İlaçtan ziyade sade Türk kahvesi iç bir fincan ve başına masaj yaptır dedi. Geçmiş olsun
Yalinn8 Sibeltolga parol veriyor doktorlar çoğunlukla, gebelikte kullanılabiliyor, benim de migrenim var ben de bu surecte parol a da roll on seklinde headstick ler var eczanelerden bulabilirsin onları kullaniyorum, onu şakaklarina sürünce rahatlatıyor epey
Asliii35 Eczaneye git nane yağı al gözüne değirmeden bu nane yaşı ile şakaklarına alnına masaj yp karanlık ve sessiz ortamda yat uyu
Asliii35 Kesmedi mi Himalaya tuzu al bir kaşık ondan ve bir yarım limon sık üstüne de su ilave et ettiğin su ile totalde bir çay bardağı olacak bunu iç ve rahatla 👌
Dyg34 Sibeltolga hamileligim başladıgından beri 30 haftalıgım hergün eşime diyorum kafa derimi söküp atasım geliyor hergün parol içiyorum 1 tane doktor iç dedi ama içsen ne hem geçmiyo hemde hergün zararsız oldugunu söyleseler bile vicdan yapıyo insan bende dogumdan sonra gidicem beyin için bakalım.. he bu arada ilk 3 ay parol dahi yasak tı ya ben nane yagı duymustum inanmayarak aldım ama gercekten kesiyor agrıyı iki şakak tarafına ve ensene sürüceksin agrın dincel birde ılık dus al geciyor ama benim onada bagısıklık yaptı artık 3 aydan sonra tepki vermiyor vucut soguk tulbent alnına ve ensene uygulaya bilirsin yaptıklarım bunlar işe yarıyor he birde kahve türk kahvesi kafein hiç almıyoruz ya onu içincede şokluyo agrıyı
Ayseport Sibeltolga bende aynıydım hem baş ağrısı hem bulantı hem halsizlk herşey vardı yataktan kalkamıodum hamile oldğuma bile mutlu olamıodm tansiyonum düşüomş beynim yerinden çıkacak gibi ağrıodu ama 16.haftama girdim hepsi gitti hiçbişe kalmadı sabret biraz daha 🙏
Sibeltolga Ayseport Ayseport inşallah inşallah doğurana kadar dayanamam hergün cocuk gbi aglamaktan utanıyorum inşallah gecer 😕
FMelike Arkadaşlar benimde 2 gündür başım çok kötü ağrıyor beraberinde mide bulantısı kafamı kaldıramıyorum burdaki yorumlarda buz kompleksi okudum denedim ama fayda vermiyor sağlık ocağı çok yakın gidince tansiyonum ölçülüyor sadece dün parol içtim bugünde içsem acaba bi zararı olur mu ? Bu tedirgin ediyor.
Sibeltolga FMelike bende 15 haftalıgım dün akşam hastaneye gtmm bas agrısı için benmde 10 6 ydı gecer inşallah cünkü dayanılmaz bi ağrı bu herseyden soğutuyo