Nazlicannn196 Merhaba tecrübeli sezaryen anneleri bu benim ilk gebeliğim sezaryen doğum yapacağım kanama oluyormu çok fazla oluyormu depend lohusa kilodu gerekli mi
poyrazin_annesi28 Nazlicannn196 Benim öyle ahım şahım kanamam olmadı. 10lu lohusa pedi almıştım e bebekten. 5 ini kullandım ilk gün. Diğer gün normal pede geçtim
MerveGlhan Nazlicannn196 ilk doğumum sezaryen oldu depend kullandım müthiş rahat bir şey. Şimdi 11 haftalık hamileyim şimdiden aldım koydum kenara malum zamlar :) aralığa kadar 😀
Crocus20 Nazlicannn196 kesinlikle almalısın onunla çok rahat edersin zaten kendisi külot gibi rahat oluyor. Birde gecelik tercih edersen o gün çok daha rahat oluyor hastane için
beyzacmvrc Nazlicannn196 ben normal dogum yapacağım iicn aldım ama sezeryan yaptım aşırı bı kanamam olmadı Hastanede hasta bezi verdiler onu kullandım zaten çıkınca evde depend kullandım ama çok rahat ettim yinede L aldm biraz geniş al dikisini acitmasn
KayraVeAnnesi_06 Nazlicannn196 Aşırı kanamam olmadı ama iç çamaşırı dikiş yerimi çok acıttığı için 10 gün depend kullandım aşırı rahat oluyor
Busy Nazlicannn196 canım ilk günler için depend olsun yanında . Doğumdan sonra depend taktırıyorlar zaten . Kanaman azalınca normal pede geçersin