Nisanyagmurum Merhaba bayanlar normalde de saçlarım dökülurdu hamile kaldığimdan beri dökülmüyor akıyor resmen varmı uyguladığıniz bisi
Kalbiimde2can Nisanyagmurum benimde dökülüyordu doktorum demir vitamini yazdi onu kullanmaya basladiktan sonra dökülmem durdu cok sükür 🤲🏻
bennunu şu an 8. aya girdim. benim 6. aydan itibaren resmen kesildi dökülmesi. normalde saçlarım çok dökülüyor ve ilk aylarda aynı şekilde dökülüyordu, şu an aşırı az inşallah doğumdan sonrada böyle kalır 🥲
Ebus2045 Nisanyagmurum benimde aynı deli gibi dökülüyor kan ilacı vitamin herşeyi kullsniyorum ama saçsız kalmam an meselesi gibi
Gobekadamannesi Nisanyagmurum biberiye suyu geç tanıştım kendileri ile ama vazgeçilmezim oldu kendileri
Kalbiimde2can Nisanyagmurum söyle canim cünkü bebis bütün vitaminleri senden emiyor o yüzden sende kalmiyor takviye mutlaka yapmak lazim insallah seninde hemen düzelir 🤲🏻❤️
Bet1 Nisanyagmurum 2. Hamileliğim keşke biraz benim de dökülse yerine de yenisi gelmese 😂 doğumdan sonra dökülür dediler gene dokulmedi. Benim de çok fazla mesela tamam çok sağlıklı uzun birde ama aşırı çok bir örgü yapsam resmen iki el bileği kadar oluyor çok yorucu kurutmasi falan. Herşeyin kararı güzel
MucizemMart Nisanyagmurum bende suan elenatal 2 kullaniyorm sac dokulmesine etkisi oldugunu dusunuyorm. azaldi yani. dogumdan sonrada doktora soylicem vitamin verin diye. dogru duzgun beslenmiyorm. 14 hafta oldum hala ayni yiyemiyorm