Nevalors Busraburak keske Atatürk deseler bunun neresi dalga konusu pek anlayamadım. Cocugunuza verilecek en güzel isim bence.
Elizveannesi defnekrmn vallahi benim de yaklaşık 4 ay var. Zaten istemem ki bu saatten sonra ben koymayı. 2.el isim oldu o 😂 Hayır gelmez. Tepe tepe kullansınlar, boşverin sizde. Başkalarının hayallerine çöreklenen, malesef ki üretemeyen insanlar, yazık 🤷♀️
defnekrmn Elizveannesi aynen orası öyle maalesef özentiler 😏benimkinide eski nesil koymaz normalde diyemezler sülale diye ama bunlar da neden böyle oldu bilemedim ne diyelim takmıyorum takmamaya çalışıyorum
Daisyy Busraburak mustafa kemal gayet güzel. Atatürk demek dalga geçmek değil onur verici bir sıfat olur çocuğa bence. Ben de koymak isterdim oğlum olursa ama 2 sebepten koyamam. Birincisi kuzenimin adı Mustafa Kemal. İkincisi babamın adı kemal bu sefer babamın ismini koydum olur ama ben kayınpederimin de kayınvalidemin de annemin babamın da ismini koymamak tercih ediyorum. O yüzden Mustafa Kemal ismi ben koyamam. Ama kesinlikle tavsiye ederim. Harika bir isim
RabiaGlck Dalga geçilecek bir isim değil aslında aslında ama koyup koymamak size kalmıs. Aras ismine gelince aras koyamıyorsanız uras koyun hem daha modern hem anlamı güzel şans demek hem arasa yakın bir isim içinizde kalmamış olur