İnsanlar bayılıyor olumsuz konuşmaya 😂 ben 28 yaşındayım bana bile daha erken kocanla gez çocuk olunca yapamazsın edemezsin diyorlar. Evlendiğimiz ilk iki yıl çocuk düşünmedik. Doyasıya gezdik. İnsanların evlenmeden önce evlilik zor, evlendikten sonra yapamazsın dediği her şeyi de yaptık hiç de zorlanmadık 😂 şimdi de bebek için aynılarını diyorlar hiç de takmıyorum. Hamile halimle milletten çok gezdim milletten çok kitap okudum, yapamazsın dedikleri her şeyi yaptım. Hamile hamile burda ne işin var sözlerini çok duydum. Doğuma az kaldı, şimdi de diyorlar ki hamileliğin kolay geçti de ondan çocuk olsun bak yapamayacaksın 😂😂 yapacağımmm, gezeceğimmmm, gezemezsem de evimde kitap okuyacağımm belgesel izleyeceğim kocamla oyunlar oynayıp film geceleri yapacağım 😂 nedir bu gezme merakı anlamıyorum gezecem diye çocuk yapmayanlar da sanırısın dünya turuna çıkıyor. Onların gezdiği kadarını bebeğinle de gezersin hiiiçç takma. Kariyer desen hamilelikte bebekle daha kolay bence. Hamilesin diye kimse sana dokunmuyor. Bahanen var hamileyim gelemem hamileyim kabul edemem der oturur ders çalışırsın. Hayatımda çalışmadığım İngilizceyi hamilelikte çalıştım 😂 Umarım musmutlu olursun, olumsuz yorumları takmazsın, kendine güven her şeyi en güzeliyle zevk alarak yaşarsın 🤍 hayatta zorluklar da var her şey güllük gülistanlık değil. Eşim bir yıldır işsiz, elde avuçtakini erittik, bebeğime bir şey alırken kırk kere düşündüm. Zorluk dersen herkeste var zorluk, önemli olan hayata bakış açın eşinle sevgin dostluğun, imkanlar dahilinde mutlu olmaya çalışman 🌸