Aysn28 Selam kizlar yakın zamanda Gaziantep Sanko ncr de doğum yapan oldu mu fiyatlar neydi memnun kaldınız mı acaba?
Marysmommyy Aysn28 ben ncreye gidiyorum doğumumda orada olacak 6.500 normal doğum 7000 sezeryan ücreti benim ablam kuzenlerim hepsi orada oldu iyi baya bende memnunum
Busedenizzz 7.5 ama Proflar 9.5 du en son. Ben daha doğum yapmadım ama Sanko takipliydim. Genelde doğum için önerilmiyor. Liv öneriliyor. Yenidoğan ünitesi olarak Sanko iyi diye duydum.
Aysn28 Bende ilk doğumumu yaptım Sanko da doktorumdan memnun kaldim ama doktorum yurt dışına gitti live de biraz pahalı sanırım
Poyrazmerve Canım bende Gaziantep’te yaşıyorum. Bossan hastanesine gidiyorum. Çok çok memnunum gelinimiz orda normal doğum yaptı ama hiç yapmamış gibiydi. Ben ondan sonra oraya gittim ilk hamileliğim doktorumdan çok çok memnunum. Tavsiye ederim 😘
Aysn28 Poyrazmerve benim doğum yaklaştı hayat hastanesi de Abdulhamit soysal a gidiyorum doktor iyi ama hastaneden emin değilim bende
Poyrazmerve Zehraargan ben çok memnunum. Aşırı iyi ilgileniyor ve doğumları o kadar kolay oluyor ki. Benim ilk hamileliğim çevremdeki herkes Berfin hanıma gidiyor. Ve herşeye çok detaylı bakıyor. Aklında asla soru işareti bırakmıyor.
Poyrazmerve gebeskaplumbaga ben henüz sormadım ama bir akrabamız doğum yaptı 8.500 bundan 20 gün önceye kadar