History Kızlar 37 haftalık hamileyim dün gece sabaha kadar ağrıdan yatamadım..hani böyle üşüttüğünüzde falan karnınız çok ağrır ara ara bıçak gibi bir ağrı saplanır ya öyleydim ve bebeğimin hareketleri de daha çok canımı acıttı..acaba sancı böyle bişey mi ilk hamileliğim ve anlamıyorum ama şuan gayet normalim yani..
Semra88 History ben 39+5 oldum aynısı bendede halan oluyo adet sancısı gibi oluyo bıçak saplanıyo kasıkların ağrıyo bunlar yalancı sancılarmış erkek benimki belden ağrı başlayıp kasıklara inip 3 dakikada bire düşerse doğum sancısı oluyomuş
Kanarya History adet olacakmışsın gibi olan sancılar yalancı sancı oluyormuş canım bende yeni öğrendim hatta nst ye baglıyken oldu bi baltım 70-80lere yükseldi sancı değerim :/ ama önemli olan düzenli sancıymış.
History Semra88 benimde aynı adet olacakmışım gibi ama 37 daha erken geldi bana..benimki de erkek allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏çok az kalmış🤗
Semra88 History benimde vardı o haftalarda ve soğuk geçincede oluyo 😁 sanada hayırlısıyla doğurup kucağına almayı nasip etsin Allah ☺️
Eymenikoo History Ben 36+1 im aynı şeyleri yaşıyorum.Bel ve kasık ağrısı çok fena.Bıçak saplanıyor gibi.İlk hamileliğim ve oğlum olucak kısmetse.Bunlar yalancı sancıymış düzene girerse doğum başlamış oluyor die biliyorum 🙈
History Eymenikoo ayy demek ki az kaldı ya ondan oluyor benim geçen nts de de ağrım çıktı ama ben hissetmiyorum demiştim şimdi hissedebiliyorum..inşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız 🙏🙏🙏allah bağışlasın şimdiden canım
History Kanarya evet ya Beni de geçen hafta bağladı sancın var dedi ben farkında değilim dedim🙄hissedersen gel demişti☺️Dün gece de öyle olunca çok korktum🤷♀️