Nefeseda Merhaba kızlar dün randevum vardı doktora gittim. Bebegimin böbregi biraz genisti ama bu kez sınırında üstüne çıkmış haftaya tekrardan gidicem eger devam ediyorsa erken dogum olucak ve cigerleri hala gelismemis kilosu 2.500 kilo doktorum bu şekilde yapacagımız mudehaleye belki dayanamaz dedi 😪 ALLAH rızası için dua edin lütfen erken alınmasın kulun kula duası geçer lütfen çok kötü bi haldeyim.
mineeeee Nefeseda Rabbim senin ve bebisinin yüzüne baksin canm.Yar ve yardımcınız olsun insallah .İnşallah gecer
aysess Canım benim bende dua ederim, benim bebişim de de anı sorun var 33. Haftalık hamileyim, detaylı ultrasonda bebisde bobrekde genişleme görüldü. İnşallah sağlıkla alırız kucagimiza , bebisin biraz daha dayansin Doğana kadar da geçer inşallah 🙏🙏. Gelişmelerden haberdar ederseniz l bizi de
Nefeseda aysess canım biz de 3 aydan beri var gecen hafta hic biseyimiz yoktu dün gittik bobrekte mesanede sınırın baya üstüne çıkmış. Haftaya cocuk cerrahisi ve üroloji ile birlikte bakılcak ve karar verilcek
Rose21 33+5 im bende de böbrek genişlemesi cıktı. Tamamen geçebilir de dedi. Erkek bebeklerin genelinde oluyor dedi. Genetik olabilir dedi. SU an bir şey yapmaya gerek yok dedi. Doğduktan sonra kaybolması tek dileğim... Allah şifa versin. Umarım sorun olmaz.
Nefeseda Rose21 canım bizimki artık son duruma gelmiş Allahım bütün bebekleride anneleride saglıklı bi şekilde bu dönemi atlatmayı nasip etsin
Mucizem27 Rabbim şifa versib. Benim de bebeğim de böbrek genişlemesi tesbit edildi :( inşallah doğumdan sonra hepimizinki geçer bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler 🙏🏻