ogretmenHnmm Melena34 aynen ayrıntılıda da saatlerce ugrastirdi bizi arkası dönüktü hep dönsün diye neler yapmadim. Hala da her kontrole gittigimizde arkasi dönük. Kameralara poposunu dönüyor beyefendi 😂
Gunay_14_18 ogretmenHnmm aynene 19 a kadar kizdi harda hem vajinal hem karindan bakdi 100% kiz dedi 22de detayli oldu kesin erkek cikdi wok oldum ama bizde 19a kadar bacak arasi gercekden bowdu nasil olduda pipi cikdi onu hala anlamiw deilim
ogretmenHnmm Gunay_14_18 benim de öyle oldu vajinal ultrasonla falan da bakmıştı kız dedi. Nasil erkek dedi hayret ettim
Mhmt1234 Gunay_14_18 benimde 12+1 de vajinadan baktı kız dedi yüzde 80 şuan 16+4 deyim daha gitmedim gidicem inşallah üç kızım var onsene sonra tekrar hamile kaldım inşallah rabbim niyetimizi kabul eder 🤲 bizimkide değişir erkek hissediyorum hep hayirlisi
Gunay_14_18 ogretmenHnmm insan soka giriyor ikiz oglanlarim var kizi cok istiyirdum ama tabi Allah hayirlisi ne ise onu nasib eder
Gunay_14_18 Mhmt1234 Sat ve hamile kaldiginiz yasi soyleyin hesapliyam gercim hesapla bende kiz cikiyor ama baskalarina dogru cikiyor