Aysukuzey06 [silindi] ay ben yiyorum ya 39.haftamdayim valla bu zamana kadar aklima geldikce canim istedikce cig cige yakin seyler disinda herseyi yedim 😅
[silindi] _nigarr24_ Normalde yemiyorum da aklıma geldi çok istedi canım bi sürü söylenti var ya noodle ile alakalı 😏
[silindi] Aysukuzey06 Ahhahah bende 19. Haftalığım öyle aşırı aşırı dikkat eden bi gebe değilim açıkçası ama işte bazen tereddütte kalıyorum 🤭
Aysukuzey06 [silindi] ay napiyim aklimda kalacagima midemde kalsin hesabi aklimda kalmasi daha buyuk dert 😁
Nurcanben [silindi] eskiden çok yerdim hamile kaldığım gunden beri sanırım bı noodle çekmiyor canım asla 😂
Busraa-aa Valla benimde canım çekti dün ve evvelki gün de yedim bi yandan korktum bişey olur mu diye ama bişey olmaz ya arada canım çeken şeyleri yiyorum valla 🫣🫣
1029384756 Benimde canım çekiyor evde birsürü paket var doğuma az kaldı Instagram‘da mikroskopi de küçük bir parçasının incelendi bir videoya denk geldim o yüzden yemiyorum
kuzucukyolda [silindi] cok zararlı diyolar hamile olmasanda zararlı o hazır noodler ama arada kaçamak yapıyorum ben coook seviyorum 😂