edikoeda Kızlar iyi akşamlar 2 kızım var onlarda çok rahat gebelik geçirdim şimdi 3 cü gebeliğim 15 haftalık gebeyim ilk günden beri mide bulantısı tiksinme çok yoğun olarak var artarak gidiyo acaba diyorum erkek olabilirmi?
Kader5138 edikoeda 1 kızım var ve şuan 13 haftalık hamileyim kızıma hamileyken hiç bu kadar bitkin değildim hep enerjiktim ama şimdi hemen yoruluyorum baş ağrısı mide bulantısı hala geçmedi çok farklı geçiyor benimde
BuseVeMinikleri edikoeda belirtilerin cinsiyetle ilgisi bence yok her hamilelik farklı bence. Ben ilk oğlumu çok rahat geçirdim. Şimdi ikinciye hamileyim kız istiyordum mide bulantısı çok yaşadım ama yine erkek oldu 😂
Nurella86 Hiç belli olmaz ilk kızımda hamileliğimde hiç bulantım olmadı çok rahat bir hamilelik geçirdim şimdi ikinci kızıma hamileyim o kadar farklı geçti ki o yüzden belirtilerden cinsiyet anlaşılmıyor
Glyszr09 edikoeda Kuzum cinsiyetle hiç alakası yok ben de 3. Kızıma hamileyim diğer 2 kızımda hamilelik geçirmemişim sanki 😂ama bunda 22.haftaya giricem neredeyse halen mide bulantım herşeyin pis kokması herşeyden tiksinme mahvediyor beni 🥴
nuzunismail edikoeda Benim ilk hamileliğim çok rahattı ne bulantı ne aşerme kızım oldu, şu an tekrar hamileyim baya bulantı kusma yaşadım karnımın şekli bile daha farklı ikinci kızım olucak inş. Pek alakası yok cinsiyetle bence de
Adyokisimsiz edikoeda benimde 2 kızım var ikisi cokkk rahattı ama bunda öldüm resmen buda kızmış bende kesin erkektir diyordum:) sağlıkla gelsinler minikler
Sena00 edikoeda bende alakası olur diyordum ama demekki olmuyormuş ilk kızımda tehlikem dışında güzel geçti yani öyle aman aman bulantım olmadı ama bu gebeliğim de öldüm öldüm bittim diyebilirim hiç böyle bişey görmedim yani sonuç ikinci kız 😁
Aslananasi edikoeda Benim oğlum var. 12. Haftada birden kesilmişti 😂 Erkeklerde çok uzun sürmüyor sanırım