Feyzaclk Reflü yatağı bildiğime göre çok kusan bebekler icin alınıyor ama ben almadım. Bebeğim nasıl olur bilemiyorum. Chicconun eğim verilebilen anne yanı beşiğinden var bende . Reflü yatağı olmazsa olmaz mı?
Pamukbebegimm Feyzaclk eğim verilebilen yataksa reflü yatağına gerek yok.Doktorumuz bize döşeğin altına bı yükselti koyup bile yükseltebilirsiniz reflü yatağı almaya gerek yok demişti biz öyle yaptik
Seval2468 Feyzaclk ilk oğlumda babynesti hiç kullanmadım ama reflü yatagini çok kullandım. Yüz üstü uyuyordu onda
Feyzaclk Pamukbebegimm anladım. O yatakları bebeği evin icinde gezdirme amaclı alıyolar sanırım. Yani koltuğa yatıracağına direkt yatağın üstüne yatırıyor gibi. Doğduktan sonra karar vericem sanırım
Pamukbebegimm Feyzaclk evet genelde öyle kullanıyorlar bizim babynestimiz var ben onuda altında ince bı battaniye koyarak kafa kısmı yüksekte olacak şekilde kullaniyorum
Pamukbebegimm Feyzaclk kesinlikle öneririm çok kullanışlı birde benim evim dubleks gündüz in çık uğraşmıyorum 2 aylık olduk hala gündüz oturma odasında babynestte yatıyor