Gzddlk Kızlar bu markayı alan kullanan veya inceleme fırsatı bulanlar yardımcı olabilir mi ? Kaç yaşa kadar kullanılabilir travel sistemler genelde ufak oluyor ama sürüşü nasıl bilgi verirseniz sevinirim.
CansuOztomurcuk Gzddlk Diğer markalara göre sanırım puseti biraz daha büyük gördüğüm kadarıyla. Almadan önce de bir yerlerde bu yönde yorumlar okumuştum. Evdeki denemelerime göre sürüşü, manevrası gayet kolay. Darbe emici tekerleklerinin olması da güzel.
Gzddlk EsraDabakzkal kaç yaşa kadar kullanılabilir acaba şuan e bebekte indirim var karar veremedim siz ne zaman ve ne kadara aldınız?
EsraDabakzkal Gzddlk biz Ramazan bayramına özel indirim vardı civilde 1200 tl ye almıştık. Evet puset i biraz büyük daha hafif kullanışlı olabilir ama biz kış günü daha çok araç içi oto koltuk olarak kullanacağımız için onu tercih ettik. hem şık hem konforlu. Araba kaç yaşa kadar kullanılır kestiremiyorum şuan
CansuOztomurcuk Gzddlk Ağırlık olarak tabi hafif diyemeyeceğim. 🙄 Ama aşırı zorlayacağını da sanmıyorum. Benim için öncelikli bebeğin rahatı. Bagaja da rahatlıkla sığar henüz denemedik ama sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum o konuda.