adenimm_ Haftadan sonra ne kadar kilo aldınız hamişler bazıları bebek alıyor sen almıyorsun diyolar ama iştahım da açık
Daisy0000 adenimm_ Artık tartılmıyorum :( En son +19 kg idi.36+3üm bikac gündür feci ödem var,ayaklarım davul gibi
goncacan adenimm_ benim 35ten sonra 38e kadar bi kilo falan aldm kilo alimim durdu baya ama herkeste farkli tabi
Nrslgdc adenimm_ 35 e kadar 23 kilo aldım . 35 den sonra sabitlendi kilom 37+3 şuan yemem içmem aynı ama kilo almıyorum genel inanış olarak çevremdeki herkes bebek alıyordur diyo ama bebekte öyle abartılı kilo almıyor.
yeni_anneadayi adenimm_ 3. Trimester de yavaşlıyor dediler benim arttı 27. Haftama kadar 5 kilo almıştım şimdi 38+3 üm 6 kilo daha eklendi o arada toplamda 11 kilo aldım
adenimm_ Daisy0000 bende tartılmıyorum 🙈😔. Ama dediğiniz gibi yüzüklerim zor oluyor ellerim de de ödem oldu ayaklarım da şişti 🫠
goncacan adenimm_ tabi canim bebis son zamanlar daha cok kilo aliyor en son 2 haftada yarim kilo gibi aldi
tostperisi Hafta mıydı neydi şeker yüklemesi yapıldı alacağım kadar almıştım sağolayım o zamana kadar +8 ondan sonra alamadım korkudan 35. Haftadayız toplam 10 kg aldım inşallah böyle bitiririm 🥹
Dnzglsm_123 tostperisi merhaba, bende 25′e kadar 7 8 kilo civarı aldım. Nasıl beslendiiz acaba. Siz kilo almayınca bebişin kilosunu etkiledi mi acaba
Aysenur-2019 Haftadan beri 75 im ben kilo almadım o haftadan beri iştahımda iyi aslında bebiş kilo alıyor suan 34+5 iz