Demetugur Acaba değişir mi bu haftalardan sonra 😊gerçi özelde öğrendik cihaz iyi sonuçta doktorda çok iyi yanılmış olamaz diye düşünüyorum
eylulmihrasmom sulekzl bizimki maşallah 12+2de %90 kız dedi, 14+1de kesin kız bebek dedi doktorum 😅😅 hep açık bacakları.😁 detaylıya gireceğim 21.haftada bakalım yüzünü gösterecek mi 🥰
sulekzl eylulmihrasmom benimde inşallah Perşembe detaylım var gösterir heralde bizimki hareket etmeye korkuyo elleri ayakları kafasında duruyor 😂
Freyan eylulmihrasmom detayli için bu hafta gidip devletten randevu isticem normalde özele takipliyim acaba yine özele kendi doktoruma mi yaptırmaliyim detayliyi? Ama kendi doktorum perinatoloji değil alanı. O yüzden devletten randevu almaya calisicam verir mi devletteki kadın doğum acaba?
eylulmihrasmom sulekzl yaa girmeden çikolata ya da soğuk bi şeyler için hareket eder gösterir belki 🙂
Brn_cnn Demetugur 19+5teyiz şuan. 16.haftamda kız dedi doktorum. Haftaya detayliya giricem o zaman net belli olur artık
Freyan sulekzl merhaba ben özele takipliyim bu haftaya devletten randevunaldim detaylı için beni perinatolojiye yönlendirir mi acaba devletteki dr . 19. Haftamdayim siz nereye yaptiracaksiniz detayliyi?
sulekzl Freyan ben özele gidiyorum bulunduğum yerde o bölüm yok zaten bende Perşembe günü gidicem 20+3oluyoruz
eylulmihrasmom Freyan randevu alırsanız tabiki verir bende özel takipliyim devlette yer bulamıyorum o yüzden özelde yapacağım sanırım