Aylinsnc Busebusee Salı günü çatlatma iğnesi oldum Salı gününden cuma gününe kadar ara vermeden birliktelik oldu bat 19 Haziran inşallah olumlu sonuç alırız
myangelson Busebusee geçen sene Ocak ayında oldum iğne günü ve ertesi gün birliktelik oldu sonrasında gün aşırı 1 hafta boyunca devam etti. Belin altına yastık koyup 15 dk bekle kalkma dedi doktorum. Ve iğne gününü saymadan 14. Gün de test yaptim silik pozitif gördüm
gunesdumanli Busebusee iğneden sonra bir gün yaptık bir gün durduk adet gününe kadar bu şekilde devam edeceğimizi söyledi doktorum
fadime-arslan Yani salı vuruldum salı carsamba gece ilişki oldu perşembe bekledik cuma tekrar ama benm ilk vuruldugu gün kalmıs 11 gün snra kan testinde ögrendim
Busebusee Aylinsnc benımde bat 13 hazıran gorunuyor ama ıgneden sonra kasık agrım ve gaz sancım oluyor bıraz da gogus agrım sızde oldumu
fadime-arslan papatya-0 evet salı 10 gibi falan olmuştum tek sorun yumurtaysa dıkıntısız tutuyor kızlar ama erkn test yapmayın moraliniz bozulur bn yğmişyım cıkmamıstı maksimum 11 en erkn 12 gün yapın cıkar inş ☺️
papatya-0 fadime-arslan teşekkür ederim ilk oldu kimyasal oldu ikincide yumurtam catlamadi bu üçüncü artık hayırlısıyla olur umarım 😊🥰
Mothertug Ben de ayın 9nda çatlama iğnesi oldu . Göğsüme bastırında alttan ğstt o zaman ağrı oluyor ama o herhalde belirti değil. Ben de test yok almıcam da ayın 27sini falan bekliyim dedm:(