Senaa25 Alışveriş yapıp memnun kaldınız mı acaba bende bebek için dolap bakıyordum buraya denk geldim alıp memnun kaldıysanız resim de atabilirmisiniz
elaweannesi Senaa25 kızımda aldım stickarlar hep kalktı alt bant izi napsam kalkmıor sordum yenide yollamadılar stickar daha 2 yıl olmadı yani aynıları gelse yapışır olay biterdi bide kalitesiz ben zamanla değişirim yani karyolası ses edip duruyor
Yildiztozu_ Senaa25 Dolap değil ama bebeğim için beşik aldım, kurduk kullanıyoruz gayet güvenilir ve sağlam beşik. Oda takımı alacaktım beşik yatak odamda diye almadım. Oda yapınca yine garaj homeden takımı tamamlayacağım:))
Gamzeizmir35 Kendim kullanmadim ama burda bi postta okumustum. Malzemesi cok kalitesiz ve hafifmiş . Hatta birisi , dolap devrildi iyiki kimseye bisey olmadi filan yazmıştı çok iyi hatırlıyorum
Gamzeizmir35 Senaa25 keske postu bulabilsem . Ilk önce bende düşünmüştüm çünkü ordan almayi. Biz izmirdeyiz. Ben internet uzerinden noktabebe den tercih ettim. Malzeme gayet kaliteli geldi bize. Bütcenizi asmayacaksa oneririm.