IKRAM_01 Kızlar Allah izin verirse bebeğin kalp atışını duymaya gidecez Dr. Önerisi almak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
Melisaka IKRAM_01 güzelyalı hastanesi celal ardıça gidiyorum çok memnunum salı günü doğumum var insallah 💙
Balbebek012 IKRAM_01 kesinlikle özel adana hastahanesi şimdiki adı medikal park oraya gidin tüm doktorları iyi ben de oraya gidiyorum normal doğum konusında uzmanlar
Ayshed IKRAM_01 Merhaba Medicalpark Seyhan hastanesi Sezer Filiz hanıma gidiyorum çook memnunum.Tavsiye ederim.
pandasever Balbebek012 kesinlikle öyle Medical Park Adana Hastanesi’ne gidiyorum Dr m burcu Yücesoy işinde uzmanlığı ayrı güler yüzü pozitif açıklayıcı yaklaşımı ayrı çok çok memnunum. Aksir bir durumda direk ulaşabiliyorsunuz
Balbebek012 pandasever Muzaffer şengül benim de ben de çok memnunım cumartesi sabah doğum yapmışyım doktor sabah 6 da bile kalkıp geldi hemen ne dikiş ne kesi yeri belli bile değil estetik dikiş yapmış ben doğumdan sonra genişler sanıyordum daralmış bile. Çok memnın kaldım ama en önemlisi sancı çekerken bir ebe sürekli masaj yaptı karnıma çok iyi gelmişti onu asla unutamıyorum ❤
pandasever Balbebek012 hayırlı uğurlu olsun inşallah. Normal doğum mu yaptınız. Tıpta ayıp olmaz biliyorum ama ben erkek Dr dan çekiniyorum yoksa muzaffer hocanın da methini çok duydum. Bende Allah nasip ederse normal doğum çok istiyorum sağlıkla hayırla
Balbebek012 pandasever normal doğum yaptım amin inşallah. Şimdi 2.bebeğim hala muzaffer beye gidiyorum adam biraz suratsız ama işini çok iyi bilen biri. Bence o hastahanede ki diğer doktorlar da aynı doğum şeklini uyguluyor dur benim doğumım şöyle oldu 10cm açıklıktam sonra doğum haneye alındım doktor beni bayılttı ben kesi dikiş hiçbirini görmedim gözüm ü odamda açtım psikolojik olarak çok iyi geldi bana yoksa asla normal yapamazdım ❤ burcu hanıma da sorabilirsiniz böyle doğumu siz de yapıyor musunuz diye ona göre karar verin bence muzaffer bey bu alanınn en iyisi benim 2.bebeğim olmasına rağmen inanın ben de çok utandım hala da utanıyorym ama doktor dan yana kafam çok rahat
pandasever Balbebek012 bu yöntemi ilk defa duydum kesinlikle soracağım. Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kaç haftalık gebesiniz ben 16 haftalık
Balbebek012 pandasever amin tüm hamileler inşallah ❤30 u geçtik biz oğlan bekliyoruz . Bu yöntem kesinlikle çok iyi yoksa ben asla doğuramazdım
pandasever Balbebek012 ayyy az kalmış sizin ne güzel. Benim de belli oldu oğlum olacak mis sağlıkla hayırla gelsinler inşallah
Mhndshnmm Güzelyalı hastanesinde yasemin likit hanıma gideceğim bende 3 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye , tavsiye üzerine gidiyorum çok memnun kalınmış üç gün sonra kendi tecrübem olarak yorumu güncellerim isterseniz 🌺
pandasever Balbebek012 bundan sonrasın daha zordur Allah yardımcıniz olsun kolaylık versin. İsim belirlediniz mi. Ben hiç fikrim isim konusunda
Balbebek012 pandasever Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏 babalarımızın adı Mustafa biz de bebişe mustafa adını koyacağız istemiyorum ama kabullendim valla
pandasever Balbebek012 en azından sizinde babanızın adı. Yanına istediğiniz ismi koysanız içinize siner hem.