Papatya07- 4+6 haftadayım ağrım olunca kontrol amaçlı gittim keseyi görme düşüncem yoktu ama kese göründü GS 0.45 cm daha çok küçük, doktorun konuşmalarıda çok olumlu değil gibiydi sizin haftanıza göre kese ölçüsü nasıldı?
Arzukamerbabur Papatya07- canm bende aynı durumdayım çok küçük denildi inan haftasini bile bilmiyorum son adet tarihine göre 6 haftalık ama küçükmüş işte yavaş ilerlio dedi haftaya kontrolüm var bakalım
Papatya07- Hasret5506 canım keseyi görmeye gitmemiştim aslında ağrım vardı birde iki kaybım var tedbir amaçlı gittim
Hasret5506 Papatya07- benimde kaybım oldu 1 tane ikiz 20 gu önce sık sık gitme ozmn daha sitres olursun
Hasret5506 Papatya07- ve benimde çok çok ağrım oluyor du hatta hareekt bile edemedim ama benimkinin onla ilgisi yoktu bir gelisememis diğerinin kalbini durdurmuştu ikiz oldunu ozmn öğrendik yada geç döllenmiş işte
Papatya07- Hasret5506 çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum zor bir süreç Rabbim sağlıcakla tekrar nasip etsin 😔
Papatya07- Arzukamerbabur inşallah sağlıcakla ilerler canım bende iki hafta sonra gideceğim bakalım 😔
naneliseker_ Papatya07- doktor 4 haftalik kesede ne kadar büyüklük bekliyormuş? Gerçekten bazen doktor mu doye sorguluyorum 🤣 ilk başta umutlu konuşmamaları genel huyları ama Korkmaaaa.💋 Birkaç güne hızla büyüyecektir korkmayın benimde 5+2 ken 6 mm di pek bse yok arada
Papatya07- naneliseker_ teşekkür ederim canım valla bende anlamadım umarım sağlıcakla ilerler, diğerlerinde benimde 5 haftalıkken 0.66 cm 0.76 cmdi döllenme ilede alakalı olabilir ben zaten keseyi görmeyiz dedim doktor bakalım dedi gördüğüme sevindim tavrı farklı olunca içime şüphe düştü