Ozgeguney Oynatmama az kaldı kızlar o kadar çok marka, seçenek var ki hangisini alsam bilemedim bir türlü. Var mı önerebileceğiniz bir marka acaba ?
passion35 Ozgeguney lcw den aldım yarım body şeklinde olanlardan gayet güzel pamuklu onun dışında dagininkiler de güzel ama gögüs ucunu belli ediyor biraz
beyzacmvrc Ozgeguney markalara çok para vermeye hiç gerek yok bence Trendyol da yeni açılan bı mağaza vardı emzirme sütyenleri 50 TL idi 3 tane aldım yeni dohum yaptım kullanıyorum şu an gayet güzel penyesi falan uc da belli etmedi benim Emzirme atleti de yine Trendyol dan öyle normal bı marka almsitim ondan da memnunum penyesi güzel onunda ve biraz kalın oda çok iyi bence sırtımızı sıcak tutmamız gerektiği için
siyahinciii Nbb nin aldım ikisini de inşaallah tek yumurta ikizi beyefendiler doğsun kullanırım inşaallah kumaşı yumuşacık rahatsız etmiyor
Ozgeguney beyzacmvrc çok teşekkür ederim cevabınız için sağlıkla büyütün inşallah💕Hangi markaydı acaba ?
Birogretmenn Ben lc nin kaplı olan emzirme atletlerinden aldım südyen de gerektirmiyor çok hoşuma gitti
Kalendermesrep Birogretmenn LCW nin kaplı emzirme atletlerini online gördüm fakat o kap yıkandıgında kayıyor mu yoksa süngerini oraya sabitlemişler mi ? Eğer sabitse hepsini ordan alabilirim. Yıkandığında oynuyorsa , şekli değişiyorsa çok kötü oluyor.
civcivsuyum Ben e bebekten pedli emzirme sütyeni aldım yarım atlet gibi çok rahat ve pedli olduğu için uç belli etmiyor ama sitesinde yok mağazadan aldım