Betul564 ogretmenHnmm maşallah kilosu çok güzel sizin, 1520gram miniğim 30+2 de doğdu şuan entübemi ediyorlar sizkinr ne diyorlar rabbim cümlemize hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻😔
ogretmenHnmm Betul564 doğduğu zamandan beri entubeydi hickiriyor gibi nefes alip veriyordu. Bugün bilgilendirme günüydü aradik entube değilmiş artik burnundaymis agzinda değil. Kaninda enfeksiyon vardı bir de sarılıkti onlar hala devam ediyor. Sizin minik ne zaman doğdu suan durumu nasıl. Tez zamanda iyilesirler de inşallah kucagimiza aliriz dört gözle bekliyorum bu anı 🤲🏻
Betul564 ogretmenHnmm bende aynı şekilde canm okadar hasretle bekliyorumki kalbim sıkışıyor böyle 😔sağlıkla hayırla en kısa zamanda alırız inşallah 🤲🏻 benim minigimde bir entübe oldu bir çıkardılar sonra tekrar bir oldu dün gittiğimizde yine normal hava desteği veriliyordu akciğerinin bir tarafı tam açılmamış ona hava desteği sağlanıyor ve biraz balgamı var onu söktürmeye çalışıyorlar elhamdülillah enfeksiyon vs yoktu inşallah sağlıkla hemen toparlar miniklerimiz sizinkinin kilosu güzel inşallah bizde kiloyu toparlarız hemen 🤲🏻😔ismen birbirimize dua edelim inşallah Ömer Kayra’m ❤️
ogretmenHnmm Betul564 bizimki ilk defa entubeden cikardilar yarın bir hafta olacak doğalı o bile nasıl mutlu etti beni inşallah daha da toparlar da gelir yuvasina minigim. Tabiki ederim her zaman. Benim bebegimin adi da Ahmet Göktuğ ❤️🥰
Umaysmom_ Ben de geçen hafta cumartesi günü 28+2 de doğum yaptım. Yüreğim ağzımda bekliyorum yavrumu sizler gibi. Sabretmekten başka elden bir şey gelmiyor. Sağlıkla kavuşacağız insallah yavrularimiza 🤲😊
Alis67 Alis67 Alis67 bebeğimi kaybettim kızlar dualarınız için allah razı olsun rabbim bebeklerinize sifa versin
Seross10 Alis67 Rabbim şifa versin tez vakitte sağlıkla size kavuştursun Arkadaşımın kızı 28 haftada 1025 gr 33 cm dünyaya geldi 52 gün küvözde kaldı şimdi 3 yaşını doldurdu o minik doğan kız mı bu diyemezsiniz.. İçinizi ferah tutun
3Tospikannesi Seross10 malesef bebeği kaybetmiş arkadaşım @Alis67 Allah sabır versin çok üzüldüm Rabbim bir daha bu acıyı yaşatmasın