Kucukmelegimmm 37 haftalık hamileyim arada bel ve kasıklarıma agri giriyor adet olcakmisim gibi sizce doktora gitmelimiyim??
Elisanne Kucukmelegimmm Yalancı doğum sancısı diyoruz. Normal doğum sancısı şiddeti çok fazla oluyor dayanılmayacak kadar. Normal adet sancısı gibi ise vücut kendini doğuma hazırlıyor ara ara..
Blgekrks Kucukmelegimmm benim de 3 gün boyunca oldu bel ve kasık ağrım bende korktum gittim doktora çok yoğun şekilde enfeksiyonum çıktı ilaç tedavisine başlattı beni. İstersen bı git görün çünkü doktor bu zamanlar da enfeksiyon olması sıkıntı dedi hava değişikliği sebeiyle dedi bende daha yeni 34+1 oldum
Nazan0027 Evet sanki regly olacakmışım gibi belim ağrıyor ve az öncede kasığımda başladı biraz da bekleyeceğim
Nazan0027 Ben 2 . Oğlum da kontrole gitmiştim 36 haftalıktı yine böyle regly sancısı gibi belimde ağrı vardı doktor 4 cm açılma var acil doğum demişti
Nazan0027 Benim 9 cm olana kadar açılma hiç sancı olmuyor ondan fark etmeye bilirim doktor da ondan korkuyor
Nazan0027 Kucukmelegimmm acılmam çok güzel oldu ama bebeğim bir türlü aşağıya inmedi acil sezaryan oldum çok şükür ikimizde iyiyiz
Kucukmelegimmm Nazan0027 ayyy massallah darisi bize insallah bugun yine ara ara igne batar gibi oluyor ve adet agrim var