kubiko__ Anne yanı park yatak önerileriniz neler kızlar. Bebeğime oda yaptım orada beşiği var. Ama ilk başlarda yanımda olsun istediğim için sonrasındada oyun alanı olarak kullanabilirim diye yatakodama anne yanı park yatak almak istiyorum. Kullandığınız markalar var mı yada almayı düşündüğünüz
Lur-2006 kubiko__ ben kanz aldım sleep Side anne yanı. Açıkçası hep elele alirim diyordum burada çok tavsiye gördüm tesadüfen arkadaşim almiş onda görme imkanım oldu biraz bana naylonumsu geldi kumaşı bir kaç da olumsuz yorum okudum gıcırdadiğina dair vs
Gns5501 kubiko__ yeni aldım Holmer Maxi Comfort Coolstyle. Alman markası baya sağlam, 2195 tl, Hepsiburada dan aldım
Maviijj Bende elele madre aldım daha kullanmadık ama kurulumu filan yaptık bizim hoşumuza gitti açıkcası, yoykoda epey beğeniliyor
Merve_vrl Biz bunu beğendik Baby Mall’dan aldık birkaç ay oldu. Gayet kullanışlı görünüyor tabi ama doğum Ekim ortasında nasipse,henüz kurmadik. Yanında alt açma bölümü de var,etrafında ıslak mendil vb koymak için yerleri de var. Prego markası
Merve_vrl Teşekkür ederim canım 🥰 siz de sağlıkla mutlu günlerde büyütün bebisinizi inşallah 🌺 umarım biz de memnun kalırız