Zuleyhasc Kızlar Antalya da eğitim araştırma ya da üniversite hastanesinde erkek refakatçi alıyorlar mı, ya da hangi hastanelerde erkek refakatçi alıyorlar. Yanımda doğumda eşim kalsın istiyorum da bilenler varsa yardımcı olursa çok sevinirim
birannis_ Zuleyhasc bir tanıdığım devlette doğum yaptı ama erkek refakatçi kabul etmediler tıp fakültesi için bilgim yok belki özel oda olursa olabilir
Snmhsn Devleti bilmiyorum ama sanmıyorum çünkü çoğu oda tek kişilik olmuyor malesef fakat özelde kalabiliyorlar.
mylifemyworld Devlette refakatçi kabul etmiyorlar ayrıca erkekler için yasak diye biliyorum.Tipta da almıyorlar diye biliyorum.Ozelde alıyorlar.Ben Uncalı meydan hastanesine gidiyorum normal ve zorunlu sezaryen 7.500 isteğe göre sezaryen 8.500-9000 sanırsam ve galiba en uygun doğum ücreti orası.
Zuleyhasc mylifemyworld peki özellerde her şey dahil o fiyat mı yoksa tahliller tetkikler vs ayrı mı ücretlendiriliyor
mylifemyworld Zuleyhasc her hastaneye gidisinizde muayene ücreti alınıyor ben ayda bir gidiyordum 350 TLydi son haftalar sıklaşti tabi ama bir kere ücret odediginde 10 gün boyunca faydalanabiliyorsun.Tetkikler ücretli hastaneden hastaneye değişiyor fiyatları ama en uygunu Uncalı meydan diyebilirim.Ben 2 li ultrason şeker yükleme vs tıp ve devlette yaptım sonuçları getirip doktoruma gösterdim.İnanin devletten bin kat daha iyi.Ben ilk devlete gittiğimde hamileyim test yaptım kan vs vermedim dedim Dr bana bakiremisin demişti😂O günden sonra tövbe ettim 🤭😂
Zuleyhasc mylifemyworld ben zaten şuanda Erzurumdayım. Okullar tatil olacağı içim Antalya’ya geleceğiz doğumu orda yapmayı düşünüyorum. 33+2 günlüğüz . Burda devlet Hastanesi’ne gidiyorum zaten düzenli tahlil vs yaptırdım, şeker yüklemesi vs yaptırdım. Yani son zamanlarda başka düzenli ne isterler bilmiyorum . Doğumdan sonra yapılması gereken şeyler var mı onlar fiyata dahil mi onu merak ediyorum. Kusura da bakmayın uzun uzun soruyorum ama ilk hamileliğim ve Antalya’ya da yabancıyım o yüzden öğrenmek istiyorum. Bu arada doktorun size sorduğu soruya da bi anlam veremedim 😄
handeserdes Zuleyhasc bildiğim kadarıyla uncalı meydan en uygun hastane. fakat yenidoğan yoğun bakımı olmadığından ben tercih etmedim. sonrasında vitale geliyor sanırım fiyat olarak. şimdilik medstarı tercih edicem gibi. bakalım bu hafta gidicem tekrar. onun da fiyatları ortalama.
mylifemyworld Zuleyhasc estağfurullah tabi ki seve seve cevaplarım dilediğinizi sorun siz.Benimde ilk hamileliğim sonrası için napiliyor pek fazla bilgim yok ama bildiğim kadarıyla çocuk doğduktan sonra 1 ay boyunca ücretsiz oluyor özel hastane ve doktorunuz sizi yönlendiriyor aşıları vs orada yapılıyor.Yapilmayan var ise sağlık ocaklarında yaptırabilirsiniz.Son zamanlariniz da sadece nst ye giriyorsunuz oda 45 TL .Geçen hafta doktorum kan testi istedi benden ve beni sağlık ocağına yönlendirdi.Yani bir ücret ödemedim.Sonuclari e nabizdan doktorum kontrol etti.Artik bir sorun yok ise ekstra hicbirsey yok.Bu arada benim doktorum Zeynep İnci ve dünyalar tatlısı bir kadin kesinlikle tavsiye ediyorum 😊Bu arada ben sonraki bebeğin kontrollerinde vs özele gitmeyi düşünmüyorum Tıpa gitmeyi düşünüyorum.Asistan doktorlar var bir ücret ödemiyorsunuz.Ama dilerseniz de Profesörler de var özel hastaneye göre daha uygun bir ücret ödeyip hizmet alıyorsunuz.en son 250 TL idi şuan ne kadar bilmiyorum.Sormak istediklerinizi sorun lütfen siz yardımcı olabilirsem ne mutlu bana🌸😊
PnrKrmn Zuleyhasc merhabalar, benim bildiğim bazı hastaneler ekstra ücretler çıkarabiliyor ama doktorumun söylediğine göre vitale hastanesi normal ve sezeryan için aynı ücreti alıyormuş ve doğum esnasında olacaklar için ekstra ücret talep etmiyormuş. Forumda okuduğuma göre fiyatı da 8500 diyorlar
Zuleyhasc mylifemyworld ben de başta eğitim araştırma ya da tıpa gitmeyi düşünüyorum da yanımda refakatçi olarak eşim kalsın istiyorum sanırım buralada da erkek kalamıyor. O yüzden özel araştırmasına giriştim. Tıpta eşimi refakatçi kabul ederlerse oraya da devam edebilirim onu işte Antalya’ya gelince öğreneceğim. Çok teşekkür ederim bu arada ayrıntılı bir şekilde cevapladınız sorularımı ☺️