Selmapiskin Burnumageliyoduslkmsn canım bende suni aldım doğumu hızlandırmak için. Kendi sancında arada bi nefes alma zamanın oluyor. Sancı geliyor sonra gidiyo bu dinlenebiliyorsn. Ama sunide tam gaz devam 😂 dur durak yok.
Aysinvebebito Bugün yaptım Acikligim vardı ama bebeğin başı inmemisti çok zorlu bı surec oldu açıklık olmasına rağmen
Edaydemir FDM220 valla bırak bacak atmayı bacağımı kipirdatamadim bile😂 bizim kızda yakında gelicek galiba
FDM220 Edaydemir evet öyle olunca yakın demişti ebem bana hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah kaç haftalık
Edaydemir Valla sürekli doğurdun mu diye buraya giriyorum kendimden çok senin doğurmani istiyorum şuan gece en az 3 defa girdim düşün 😂
Burnumageliyoduslkmsn Edaydemir happy momda kendisini elif diye tanıtan kimseye inanmayın. Djsjjsjd ben dogurunca yazcam ama tık yok😁😁😁
FDM220 Alimenur hareket alanı kısıtlı olduğu için iyice zaten farklı yerden oynamış olabilir. Birde kanala giren bebeğin yüzü gözükmez diye biliyorum doktorum söylemişti
Alimenur FDM220 bu zamana kadar devlete gittiğim için maalesef hiç göremedim zaten sadece siyah beyaz normal iskeleti görüyoruz
Burnumageliyoduslkmsn smyylcn hayırlı bir talip çıkınca sjsjsjjs müstakbel eşi de doğmuyor ki kızımın @Deletedmom_116 tanıştırayım müstakbel dünürüm
smyylcn Burnumageliyoduslkmsn erkek adayi hazir iste ghchj @Deletedmom_116 tanistigima memnun oldum mrb (:
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn 🤣🤣🤣🤣İkiside içerde buyuyolar Çıkmaya niyetlenince direk evercezz
Cigerekacankedituyu Ay sürekli girip okuyorum. Eğer doğurmaya gidersen başlık aç, bi de sabitlensin başlık pls hahshshss