Zumzugukodummuzzingillatirim Burnumageliyoduslkmsn kız kafasıbı geri çekiyordu ıkınmayı bırakınca doktor eliyle çekti yine kendini geri çekip durdu…
Burnumageliyoduslkmsn Pinklove Serifem bana haber vermeden gitmez doğuma dimi üzümlü kekim @Deletedmom_116
Pinklove Burnumageliyoduslkmsn Adı Şerife mi ulan aylardır konuşuyoruz adını şimdi öğrendim dndkdk Yok yok doğurmuştur kesin @Deletedmom_116 dimi
Burnumageliyoduslkmsn Pinklove hayirrr olaamzzz yapamaz bana bunu djsjsj gerçi dogursun damadimi göreyim biz bizim sipalari everdik
Deletedmom_116 Pinklove dogurmadim valal😂😂 gezerdim Ama dk li sancım var sanki onckeindem daha fazla Gibi bakalım belkiii bı unut
Pinklove Burnumageliyoduslkmsn İkiniz aynı gün aynı saatte doğrusanız ne iyi olur be. İleride çocuklarınız evlenirse burçları, yükselen burçları, doğum günleri falan hepsi aynı olur baya da iyi anlaşırlar ahshahagagag
Busra063606 Burnumageliyoduslkmsn acilman yoksa ya fitil yada balon takalarlar somra suni verirler ben 40+6 gittim gun asimi diye salmadilar hemn balon taktilar acilmam olunca suni verdiler
Busra063606 Burnumageliyoduslkmsn acille git deki 41 haftalik gebeyim gun asimim var onun icin geldim de hemen alirlar seni
Busra063606 Burnumageliyoduslkmsn benim acilmam yoktu samcida 2 gun boyunca hasadim ciktti 4 cm acikligim oldu be ekte yoruldu kalbi durunca sezeryana aldi artik seninki riskli kakasini yiyebilir acille git
Gamzeizmir35 Burnumageliyoduslkmsn valla kız doğruyu söylüyor. Gün aşımı cok tehlikeli bacı. Bence bi görün hastaneye. 41 nedir. Icim karariyo sen dogurmadikca aglama tutuyo beni. Ben de mi doguramicam diye hdjdkskjs😀
Busra063606 Gamzeizmir35 41+1 dogurdum oda artik bebek yoruldu sunkyi kabul etmedi sezeryana alindi riskli bu haftalarda gitsin hemen doguma alirlar gun aşimi diye
Gamzeizmir35 Busra063606 ben 39 haftaligim suan. Sali gunu kontrolum var. 39+4 olacağım. Açılma halen yoksa doktora biraz yalvarmayi düşünüyorum yol gostersin diye. Patliycam yoksa.