Geencanne Kızlar 15+1 oldum sabahtan beri meme uclarım çok kaşınıyor kaşımamak için kendimi tutuyorum ama böyle bir tatlı kaşıntı yok, bu kaşıntının sebebini ve çaresini bilenler yardımcı olabilir mi
Burcuugur Geencanne bende 22 haftalığım şuanda karnımı fena şekilde kalıyorum göğüslerim de öyle. Ben çareyi duş almakta buldum su rahatlatıyor kaşımamaya ovalamaya çalış çatlamasın canım genişliyor sanırım 🙈
Geencanne Burcuugur duş aldım ama 1-2 saat sonra yine başladı bide öyle tatlıki sabaha kadar kaşısam kaşırım bunun için bi krem falan yok mu acaba
Burcuugur Geencanne ben kaşıntım olduğunu doktoruma söyledim biooil önerdi istersen dene karnını göğüslerine masaj yaparak uygula canım iyi gelir 🙏 cinsiyeti belli mi bebişin
Geencanne Burcuugur erkek dedi doktor kesin demesine ragmen ben burdaki dönme olaylarından dolayı korkuyorum 😂 45 kilo ile hamile kaldım bide göguslerim ufaktı belki dediğin gibi genişliyordur
Burcuugur Geencanne maşlalah allah gönlünüze göre versin 45 mi ne güzel 👍 bence zayıf hamile kalmak daha iyi ben de 50 kilo ile kaldım şimdi 57 oldum doktorum önce erkek sonra kesin kız dedi 🤔 dönme olayı çok oluyor evet 👍