birannis_ MerveSoner45 sekerim yüksek tansiyonum yüksek ama hiç bünyemde hissetmiyorum dikkat ettiğim halde tansiyonum şekerim yükseliyor
MerveSoner45 birannis_ maaşallah size en azından yansıyan bi belirti yok ben salak gibiyim şuan gözler bulanıyor sanki bi halsizlik yatıyorum öyle
Mediha99 Elim ayağım titriyor kollarıma felç inmiş gibi omuzlarımı bacaklarımı hissedemiyorum direkt bayılma moduna geçiyorum
MerveSoner45 Mediha99 bende bulanık görüyorum ya salak gibiyim 155 ti sabah birazcık kaçırdım diye ondan mı acaba dedim sizde baya kötüymüş
birannis_ MerveSoner45 valla bilemedim maşallahlık mıyım çözemedim küt diye bişi olmasından korkuyorum çünkü bünyem hiç hissettirmiyor doktor bile şaşırdı halime buay takipli ilerliyorum ona göre ilaç başlanacak bakalım
MerveSoner45 birannis_ 31+3 benimde bugün hayırlısıyla vaktinde doğursakta şu şekerden kurtulsak herseye canı çekiyor insanın yiyincede şeker tavan
birannis_ MerveSoner45 evet ya hersey kestim meyve çok tüketiyordum mecburen suan sadece 1 tanecik yiyebilirsin dedi doktor günlük 1 dilim hergün başka birseyle hakkımı dolduruyorum sağlıklı bir şekilde alalımda nasipse kucağımıza seneye bol bol yeriz herseyi 😇🌸