kelebek12345 Kızlar merhaba. Adetime 4 gün var dün geceden lekeleniyorum adet sandm üzüldm. Ama olmadm. İdrarımda cok köpüklüydü kaç gndür. Şüphelenedm kendmden idrarm köpüklü olunca. Bu sefer adet sandm ama leke sizce olablrmiym hamile?
Busracetin kelebek12345 kan testi yaptirin netlesmis olur hamileyseniz , belki adet baslangicii olabilir kanamaniz , hamilelik varsa kanda cikar zaten
deletedmom734 kelebek12345 rahim filmi çekildinizmi tüpleriniz açıkmı? Adetin 3. Ve 21.günü yapılan tahlilleriniz temiz çıkıyormu? Eşinizin spermiogramı iyimi?
kelebek12345 Okadar cok kan okadar cok test yapdm okadar üzüldm ki 2 senedir. Suan ne yapacagımı hic blmyorm
Busracetin kelebek12345 o zaman en iyisi adetinizin gecikmesini bekleyin , adet gecikmesi olmadan hepsi yaniltici olabilir cunku ve daha cok uzulursunuz , insallah en hayirli zamanda bebis haberi alirisniz 🍀
deletedmom734 kelebek12345 benim tek tüpüm kapalıydı rahimde perde ameliyatı oldum ama 26 ay sonra tüp bebek tedavisi sırasında kendiliğimden hamile kaldım... ümidinizi kaybetmetin umarım en kısa zamanda muradınıza erersiniz ♡