becbz Elif3333 mide bulantısı gibi olmasa da mide hassasiyeti var bulandı bulanacak durumundayım sürekli :( ilaç da almak istemiyorum idare edilebiliyor çok şükür ve aşırı yorgunum sürekli uyuyorum evdeyken 😀
Sevgi2605 Elif3333 Mide bulantısı baş dönmesi vs başlamadı henüz ama yemek yedikten sonra şişkinlik oluyor rahatım kaçıyor bunun için önerisi olan var mı?
whitechocalete Elif3333 her şeyden tiksinme, yemek yapamama ve mide bulantısı eşliğinde geçiyor. Tatlı hariç hiçbir şeyi almıyor midem🥲
Cansuaykut05 Akşam bulantım oluyo çok kötü iştah yok :( ve ara ara köyü kahverengi leke geliyo normal mi
Elif3333 Cansuaykut05 progestan kullanıyor musunuz? Benimde ilk başlarda oldu progestan kullanıyorum düzenli olmuyor 😊
Elif3333 Cansuaykut05 bulantı içinde canım mideni asla boş bırakma, birde prilam kullan akşamdan 2 tane
Cansuaykut05 Elif3333 evet ama ben leke gittimi bıraktım tekrar geldi günde 1adet alıyorum korkuyorum
Ceydanur12 Bizde 5 haftalığız o kadar bulantım var ki çok kötü kalkamıyorum bazen bile gece bile uyandırıyor hele miden de reflü gibi bir hastalık varsa daha da zor bende de kahverengi leke oluyor cuma günü kontrolüm var bende merak içersindeyim ayrıca çok kasık ağrım var.
Esrolojii Ceydanur12 bizde 5 haftalığız kaşık agirilarim geçti bel agirisi başladı. Kalp atışı duydunuz mu acaba
Mnsfsl Ben henüz doktora gidemedim, yarın gitcem meraktayım. 4 ay önce kalp oluşmaması nedeniyle kürtaj olmuştum. İnşallah bu kez güzel haberler alırım. Bende göğüs hassasiyeti hat safhada, bi de yoğun koku duyunca midem bulanıyor sadece.
Ssabanci Biranneikibebek_ ben tam 7. Haftada Elif3333 7+3 kalp atışını duydum 3 gün önce mide bulantılarım var ama hafif halsizlik yorgunluk uyku hali var bende de göğüs hassasiyeti ve ara ara kasık ağrısı oluyor
Biranneikibebek_ Ceydanur12 7.haftada duyulmuyor mu benim ilk gebeliğimde 8.haftada duymuştum 6.haftada kesesini görmüştüm bunda da 7 haftada kalp atışını duydum