KumCi Aysenur96- 6+5te ultrasonda gördük fakat ne zaman doktora duymak istediğimi söylesem çok küçük, ısı gönderiyoruz duymak için ve bu da bebeğe zarar verir ultrasonda görüyorsun kalp atışı var yeterli değil mi dedi en son 10.haftada 3 saniye dinletti 🙈
Aysenur96- KumCi anladım ben de dün gittim normalde 6+5 teyim ama doktor şuan duyulmaz on gün sonra dinleyelim dedi 🙄
Hilalllle KumCi çok ilginç benim doktorum her ay gittiğimde kalp atışını muhakkak dinletiyor kalp atış hızını sayısını falan kontrol ediyor problemmi oluyormuş tam anlamadım
Aysenur96- NobleMom ben dün gittim normalde 6+5 teyim ama doktor şuan kalp atışlarını duyamayız 10 gün sonra tekrar gel dedi anlamadım bende 🙄
KumCi Hilalllle Kaç haftalıksın sen? Ya ben de anlamadım ki çok küçük diyo dinlemek iyi değil diyo belki biraz daha büyüdüğünde bana da dinletir😣
Hilalllle KumCi 22 haftalığım şuanda 7. Haftamdan itibaren aynı doktora gidiyorum ayda bir kontrolüm oluyor her gittiğimdede kalbini dinler muhakkak güvendiğimde bir doktor bilemedim yani bir problem olduğunuda hiç duymadım
KumCi Hilalllle Kız valla ben de hiç anlamadım ya vardır bir sebebi ben de doktoruma güveniyorum bilemedim ama
Gulbahar47 Aysenur96- 7 haftalıkken gittiğimde doktor yeni oluşuyor kalp atışı dedi 10 haftalıkken duydum sağlıklıymış maşallah miniğim🥰