Bebeksicimm1 Kızlar kayınbabam ve babamın adı alı bizde oğlumuza alı ismini koycaz ama yanına veya basına hangi isim yakışır güzel kulaga hoş gelen şimdiden teşekkürler 🙏 ..... ali Cengiz yada Ali.... ( Cengiz Soyadımız )
ttgb38 Benimde 2 babamın adı Mehmet :) Banada bir teklif sunuldu eşimin ailesi tarafında hemde kendi babanın adı diyerekten ama ben hayatımda 2 Mehmet yeterli dedim kabul etmedim 😅 Şimdi akrabalardan kimle karşılaşsam adını Mehmet koyacakmışsınız diyorlar inkar ediyorum ( Eşimde asla istemiyor ) :)) Ama bu ara moda olan Ali yanına Asaf ismi :)
Atlarlayasayan Sadece ali de güzel neden 2. İsim düşünüyorsunuz Tabi ki sizin kararınız ama sadece ali çok cool geliyor bana :) Bu arada yapılan bir araştırmaya göre ali ismindeki kişilerin büyük çoğunluğu doktor oluyormuş🤣ne kdar doğrudur bilemem öyle duymuştum. Ama ali cengiz olunca da kulağa tuhaf geliyor bir deyim var ya böyle ali cengiz oyunu diye :)
Bebeksicimm1 Atlarlayasayan ikimizin babası olarak ali isminde kesiniz ama kayınbabam vefat ettiği için aslında Ali yoksa tek isim koyardık bizde 😍