Alyamomm İki saat önce acile gitmiştim lekelenmem vardı zaten sonuçlarım çıkmış beta 56 dan 37 ye düşmüş peki bundan sonra ne yapabilirim gebe kalmam kolaylaşır mi ?
Visal95 Alyamomm canım benimde aynı gün kanım yüksekti aksamına kanamam oldu düşürdüm dedim heralde. Ikı ay sonra hamile kaldım bence kalınır yani bi engel olmuyo
tamamdanolmuss Alyamomm şu an ben de aynı soruları merak ediyorum 😩 kanama kaç gün sürecek, hamile kalacak mıyım, tekrar hamile kalırsam sağlıklı hamilelik olacak mı, aynı şeyleri tekrar yaşar mıyım gibi gibi bir sürü soru kafamı kurcalıyor 😔
Aysel_krdg Alyamomm hamile kalmam kolaylaşacak canım bundan sonra mutlaka folik asit kullan gün aşırı değerlendirmeye çalış vücudun hamile kalmayı öğrendi bir kere tutan hep tutar inşallah 🌸
Alyamomm Visal95 inşallah canım iki senelik hasretim bu ay umutlarım tukenmisken kimyasal da olsa gebe kaldigimi gördüm rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah 🤲🏻
Ozsuerx Şubatta kimyasal geçirdim bende ilk öğrendim 45 ti akşamına çok az pembe kan geldi acile gittim yerleşme kanaması dediler kan aldılar 34 e düştü kanamam diğer gün ağrıyla birlikte aşırı şiddetlendi 11 e düştü kanamam 10 gün sürdü ve ortalarında kalın bi damar gibi bişey gördüm pedimde nisanda tekrar hamile kaldım tek seferlik bi ilişkiyle yumurtlama günü dahi bilmeden
Alyamomm tamamdanolmuss valla canım ben bu forum sayesinde buradaki canım arkadaşlarım seyesinde çoğu şeyi öğrendim çok tedirginim ama yazılanları görünce umutlaniyorum dün yumurtlama günümdü uygulamaya göre ben dün geceden beri leke şeklinde görüyorum kanama bittikten sonra iki günde bir degerlendiricem
Kaderkya tamamdanolmuss 5-6 gün kadar sürüyor be tekrar Hamile kalabiliyosun tabi ben 2 ay sonra tekrar hamile kaldım suan hamileyim ama düşük tehlikem var dört gündür kanamam var 😕 şüphen olmasın yani tekrar hamile kalabiliyosun 😚
Ozgeguney tamamdanolmuss adet olur gibi bir kanama oluyor. Sonraki gebeliğe asla engel değil, ben kimyasaldan hemen sonra hamile kaldım şu an 29 haftalığız. Canınızı sıkmayın hiç 💕
Alyamomm Aysel_krdg inşallah canım umut etmek bizden nasip etmek Rabbimden isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 🤲🏻
Aysel_krdg Alyamomm edecek gör bak önümüzdeki ay sağlıklı bir bebişe hamile kalacaksın bu ayları iyi değerlendir hemen tutuyor genelde kimyasaldan sonra Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kolaylıkla
Visal95 Alyamomm folik asit bence etkili . Bide herkesi bilmem ama biz yumurtlama döneminde hergün yaptk doktor bi gün dolu bi fün boş gecin dediginde öyle denedik tutmadı o yüzden bi ayımız boşa gitti arada 🤣 bence hergn daha etkili. İlk pozitif cıktıgındada hergün yapmstk. Dene derim
Eymnirm1506 Alyamomm Hiç korkma ben bir sonraki ay regli olmadan hamile kalmıştım.Cok şaşırmıştım ilk gebeliklerde olabiliyormuş, doktorum folik asite başlattı ve bir sonraki ay sağlıklı bir gebelik yaşadım ve sağlıkla kucağıma aldım
hkozduran Alyamomm Ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim doktorum bir ay korunun dedi aralık ayında hamile kaldım 🥰 folik asit ve aspirini mutlaka kullanın 😇
Ecrnsuos hkozduran aspirin nasıl kullanacağız canm bende şubatta kkmyasal geçirdim 4ay olacak hamile kalamadm yokyani moralim bozuluyor
hkozduran Alyamomm bana doktorum kimyasal gebelik daha sonraki sağlıklı gebeliğin habercisi demişti yani hamile kalabiliyorsunuz bir sorununuz yok ☺️ kafanıza hiçbir şeyi takmayın düşünmeyin o zaman her şey güzel oluyor 💖
Alyamomm hkozduran evet canım çok sıkıntı yapıyordum bı sorun yokken neden olmuyo diye bu ay kimyasal da olsa hamile kalınca artık kaf rahatladı rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah 🤲🏻
Alyamomm Visal95 valla canım yapmadigim şey kalmadı iki sene boyunca en son mfk takviyeleri kullandım üstüne adet gördüm işe yaramadı diye düşünürken bu ay kimyasal da olsa gebe kaldim galiba tekrar alicam
hkozduran Alyamomm bana doktorum vermişti mutlaka güvendiğiniz doktorun tavsiyelerine uyun 😇 kanı sulandırmak için vermişti sanırsam pıhtılaşma olduğu için düşük yaşanabiliyormuş, benim doktorum her ihtimali düşünerek vermişti şimdi de 26 haftalığız hala daha kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Nergizos Alyamomm ben de mfk kullanıyorum ve Mayıs’ta kimyasal geçirdim. İnşallah bu ay sağlıkla nasip olur 🤗
Balahatunn Subatta kimyasal gecirdim. Martta hamile kaldim canim. Kimyasal olduktan sonraki aylar hamile kalma sansin daha yuksek oluyor