Mrvesrkn Zmraemr şuan halılarımı yıkamaya verdim temizlik yapılcak ondan sonra başlayım artık alışverişe ya kaynana yanında olunca yani aynı evde yaşamıyoz ama bi sokak arkamda herşeye acele ediyosun deyip duruyo
Birmelekbirbebekannesi Mrvesrkn şöyle en azından lazım olacakları al elinin altında olsun. Sonra çok pahalı herşey birden almak zor bence
Duygumami Birmelekbirbebekannesi aynen katılıyorum bende her ay parça parça aldım yazdım deftere hepsini sonra eksiklerini aldım bitti sayılır eksikleri Allah’a şükür 🙏
Duygumami Zeynp bende halılarım çoğunu verdim yıkandı geldi sermedim temizlik yapınca sericem öbürküleri vericem yıkamaya
Zeynp Mrvesrkn benim evim de sobalı o yüzden batsın varabildiği kadar göndermiyor Doğru diyorsunuz aöa büyük temizliği kendim yapmayacağım o sebebten bekliyorum ben
Zeynp Melis_tugba bi ben böyle düşünüyorum zanneditordum 38 de doğurayım ya 38 iyidir deyip duruyorum 😂
Duygumami Zmraemr aynen bende yapıyorum yaptım da 32de izine cıkıcam yıkarım ütülerim en azından daha fazla agırlaşmadan bitmiş olur hazırlıklar bende rahatlarım
Zeynp Duygumami bende Ocak Ortası vericem inşallah büyük temizlik yaptıracağım Başkasının yaptığı içime sinmiyor ama mecbur
Duygumami EsraArik bende de çıktı şeker aynı senin gibi şeker ölçümü yapıyorum sürekli dıyetteyim 29/3haftadayız bizde