ISILTAN yagmurveyerdeniz Teşekkür ederim :) Mahşallah :) Neredeyse herşeyimiz aynı :) İlk hamileliğim , bebeğim kız , sizin gibi Memorial Hastanesine gidiyorum tek fark İstanbul yaşıyorum , genel anestezi sezeryan doğum tercih ettim :)
cocuklarimcanim Pinar_yildiz06 bı saat sonra son 3 e giriyoruz inşallah Perşembe sabahı erkenden kavuşuyoruz hayırlısı ile kızımla heyecan tavan birde bir aydır full Dr acil git gel olduğundan artık Dr gitmeyeceğim için seviniyorum 🤭
Sena-cy00 Nasipse yarın sezeryan olcam benimki yüksek tansiyon durumlarımdan mecburi sezeryana döndü.. Doktorum belden uyuşturcam dedi biraz korku var ama tek hayırla sağlıkla kavuşalım inşallah ❤
Sinem94 Sena-cy00 kaç haftalıksiniz tansiyonunuz kaça çıkıyor bende tansiyon ve protein yüksekliği yüzünden yarın sezeryan olucam aynıymışız
catandgirlmom Pinar_yildiz06 24 gün önce sezaryen oldummm 🥲 bir aralar gün sayıyordum şimdi bebem yanımda uyuyor
Sena-cy00 Sinem94 Çok sağolun Allah razı olsun, herkese Rabbim hayırla sağlıkla kucaklarına alabilmeyi nasip etsin inşallah 🌸🌸🌸
Gzo Pinar_yildiz06 son 10da benim hem panikliyorum hem mutluyum bebegimi gormek istiyorum artik ama sonrasi cokmu aci cekicem bilmiyorum onunda stresi var 🤦