merveliyyy _Kubraaa_ ben özel bi hastaneye gidiyordum orda detaylı ultrason yokmuş üniversite hastanesine yönlendirdi Elazığ’da direk kadın doğuma mı randevu almalıyım
_Kubraaa_ merveliyyy yok hayır, sana tavsiyem hastaneyi ara detaylı ultrason randevusu almak istiyorum demelisin her kadın doğumcular detaylı ultrasona bakmıyor yani canım o çok farklı bir bölüm farklı bir oda. Arayıp bilgi almalısın
pnrakbul Bende çarşamba günü gidicem detaylı ultrason için o o kadaaar heyecanlıyım ki size anlatamam oğluşumun elini yüzünü görmek istiyorum artık ayyy 🫠😇
_Kubraaa_ pnrakbul ben korkarak girdim acaba hastamı, organları iyimi. Yani görüntüsüne bakmak aklıma gelmiyordu. Ama gördüğüm an aşık oldum 😀anne bak nasılım der gibi pozlar veriyordu😀 şuan böyleysek doğduklarında nasıl olacağız kimbilir☺️
pnrakbul _Kubraaa_ tabi ki o tedirginlik oluyo içimizde ister istemez ama negatif düşünmemeye çalışıyorum ikili test sonucunu beklerken çok stresliydim ben… kucağımıza aldığımızda aşkı olacağımız kesin böyle değişik bi sevgi olamaz ya çok değişiiikk ♥️