Cey53 Dün fitil biraz fayda etti çok düzenli sancılarım vardı 2 cm açıklık oldu rahimde yumuşama olmuş, bu sabah suni sancı taktilar 8:30da henüz sancim hiç yok 🥴🥴🥴 beklemedeyimmmm
beyzacmvrc Cey53 bana suni sancı gram etki etmedi 4 saat suni aldım 1 cm açıklık ile gittim suyum bitmişti El ile 2 cm e çıkardı ebe Sonra suni sancı verdiler 4 saat 2 cm ile kaldım ilerlemedi sancıyı hissetmedim bile su an yerinde duramaman lazm nst de sancı cikiyo diyo ama bende bişey yok verebileceğim en yüksek dozu veriyorum daha fazla artırırsam.bebek tehlikeye girer artık dedi İlerleme olmayınca 4 saat sonunda sezeryana alındım 😓 inşallah sen Normal doğum yaparsın sezeryan çok zor geçti benim toparlayamiyorum
Cey53 beyzacmvrc saat 8 buçukta takıldı bende hala tık yok 🥴 ne olacak hiç bilmiyorum doktor akşama kadar bekleyeceğiz dedi hiç anlamadım daha neyi bekliyoruz. Dün fitil hemen etki etmişti ama bunda tık yok. Suyum da fazla zaten ama hala 2 cm açıklık hiç ilerleme yok… Çok istemiştim normal doğum neler yapmadım ki
Fatmabltc Cey53 Rize devlette misin? Bende oğlumu orda doğurdum kızımı da orda dogurcam inşallah bana taktılar akşama doğru az az sancım geldi geceyi ayakta yürüyerek geçirdim sabaha sıklaştı son 3 saat iyice bastırdı ve doğurdum 🥰 Allah kolaylık versin canım
Zumzugukodummuzzingillatirim Cey53 aşkım suni de hormon veriyorlar senin sancın kendiliğinden geliyor artan hormonla. Sakin ol. Cidden 26 saat sonra 0 açılma 0 sancıyla gidip fitil verilen sonra suni takılan biri ve 26 saatin sonunda 5 dakika bile sürmemiş doğumu korkuyla bekledim sancılarım gitti falan bu sadece zorlar. Sakin kal bebeğine odaklan. Nefes egzersizi yap üstüne kalk yürü
Cey53 Fatmabltc evett ordayım,🤲☺️ bilmiyorum ya inşallah öyle olur bu 2. Günüm şu an çok az sancılar başladı ama acilmada ilerleme yok sizin kaç cm acilmaniz olmuştu? Bugün olmazsa duruma göre yarında suni vereceklerini söylüyorlar bayağı yoruldum
Fatmabltc Cey53 suni çok zor. Bolca otur kalk çömelme hareketleri yap ben 2 cmle gttim 12 de yattm diğer gün öğleden sonra 3 de doğurdum