Suelnur_svm Muayeneye gittim 19 haftalık hamileyim plesanta aşağıda ama rahimde açılma yok dedi korktum yukarı çıkmayacak mı neler yapmam gerekiyor
Elif2424 Suelnur_svm çıkar inşallah benim de 16.haftamda öyle dediler detaylıya gittiğimde herhangi bir sorun olmadığını söylediler bu sefer de aşağıda değil de öne yerleşmiş🙂 canınızı sıkmayın doktorun dediklerini yapmaya çalışın çok yorulmayın
Suelnur_svm Elif2424 herkesin ki farklı işte çok ta korkulacak bi durum değil sanırım bebek aşağıda yerleşebiliyor değil mi düşme tehlikesi falan değil ay ilk gebeliğim bu kadar telaşlı heyecanlıyım ki
Tubimsi Benimde öyleydi ama doktorum ballı süt iç demişti alakası var mı bilmiyorum ama 24 haftalık olduk çıkmıl yukarı bebek hareket ettikçede çıkıyo endişelenme
Suelnur_svm Tubimsi ballı süt falan içmekten ziyade yukarıya çıkana kadar yatarak mı geçirmem gerekiyor doktor korkuttu ama bi ilaç vermedi sadece ilişki yasak dedi 1 ay boyunca bakalım hayırlısı ya korkuyorum
Elif2424 Suelnur_svm bende öyleydim aşağı yerleşmiş denildikten sonra elimde telefon akşama kadar araştırıyordum ama bu kadar takılmamak gerekiyor bence🙂 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲